Homepage  / Filme Online / Netflix

„Cine a ucis-o pe Sara”, sezonul 3, Netflix. Tot ce știm despre noul sezon

„Cine a ucis-o pe Sara”, sezonul 3, Netflix. Tot ce știm despre noul sezon
3

de Andra Stana,

Netflix a anunțat când lansează noi episoade din thriller-ul mexican cu intrigă polițistă „Cine a ucis-o pe Sara?”. Iată când începe sezonul 3.

Netflix lansează sezonul 3 din „Cine a ucis-o pe Sara”. Ce se întâmplă în noile episoade

„Who Killed Sara?”/„Cine a ucis-o pe Sara?” este o cunoscută producție mexicană în a cărei distribuție apar trei foști telenoveliști, Manolo Cardona, Eugenio Siller și Claudia Ramírez. Serialul, care s-a bucurat de o imensă popularitate încă de la lansarea sa pe Netflix, în 2021, a ajuns la sezonul 3.

Sezonul 3 din „Who Killed Sara?”/„Cine a ucis-o pe Sara?” se pregătește să fie lansat în România. Fanii serialului vor putea urmări toate cele 7 episoade din sezonul 3 al producției mexicane începând de miercuri, 18 mai 2022.

În acest ultim sezon în care dușmanii devin aliați, Alex primește răspunsul la întrebarea care l-a chinuit ani de zile: „Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sara?”

Ce se întâmplă în sezonul 3 din „Cine a ucis-o pe Sara”. Netflix a anunțat când lansează noile episoade (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Tocmai când părea că Marifer a ucis-o pe Sara tăindu-i sforile de la parașută, totul a fost dat peste cap la finalul sezonului 2. Într-o scenă neașteptată și plină de mister, Nicandro a dezvăluit că nu Marifer a fost cea care a comis crima, ci că, de fapt, vinovații sunt „ei”. Cine? De ce?

În acest al treilea și ultim sezon, care este și cel mai captivant și surprinzător de până acum, toate întrebările apărute de-a lungul serialului își vor găsi un răspuns. Și, cel mai important… Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sara?

Trailer „Cine a ucis-o pe Sara”, sezonul 3, pe Netflix:

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton