Homepage  / Vedete româneşti

Cine alcătuiește întrebările de la „Ce spun românii”. Dezvăluirile lui Cabral: „Majoritatea vin de la…”. EXCLUSIV

Cine alcătuiește întrebările de la „Ce spun românii”. Dezvăluirile lui Cabral: „Majoritatea vin de la...”. EXCLUSIV
4

de Cătălina Matei,

După anunțul surprinzător pe care l-a făcut la sfârșitul anului trecut, Cabral revine azi în platoul emisiunii „Ce spun românii”, cu un nou sezon la Pro TV. Iar amfitrionul show-ului este impresionat de mesajele pe care le-a primit din partea celor care au dus dorul formatului. Cât despre întrebările adresate concurenților, iată ce am aflat...

După câteva luni de absență, timp în care show-ul „Batem palma?” prezentat de Cosmin Seleși s-a difuzat pe același interval orar, Ce spun românii” revine la Pro TV din 6 martie cu un nou sezon. Iar Cabral este uimit de câte mesaje a primit din partea telespectatorilor care erau nerăbdători să revadă emisiunea la Pro TV. Ce se întâmplă în noul sezon? Și cine sunt cei 100 de concetățeni care răspund întrebărilor din cadrul emisiunii „Ce spun românii?”? Iată ce ne-a dezvăluit prezentatorul formatului, Cabral Ibacka.

Gata pauza! Back in business! Întoarcerea ta pe TV acum, în acest moment, a fost plănuită, la cererea publicului ori din alte motive?

Cererea publicului a fost, sincer îți spun, incredibil de puternică și de… apăsată. Nu mă așteptam la așa reacție, nu credeam că oamenii vor cere atât de articulat producția asta înapoi pe sticlă. Planul a fost făcut așa de la început, pauzele de producție au fost gândite și respectate așa cum le-am organizat, ce am pus la cale am și respectat. Doar că, repet, nu ne-am așteptat la așa val de dragoste din partea celor de acasă. Treabă care, sincer, ne-a cam încălzit suflețelele.

 După 25 de ani pe „sticlă”, cât de ușor / greu ți-a fost în pauza asta care a durat câteva luni?

N-o să mă dau lebădă… a fost foarte ușor. M-am bucurat că am reușit să pun frână și, deși mă așteptam să fie ciudat… n-a fost. Deloc. 

Până la urmă, TV-ul e un drog? Din punctul tău de vedere…

O fi, dar nu pentru mine. E un loc de muncă care te pune în echipă cu oameni mișto, e un loc de muncă ce va cere constant de la tine totul, e o profesie care nu știe cu jumătăți de măsură. Dar sunt sigur că se poate trăi și fără. Și sunt 100% sigur că TV-ul poate trăi fără oricare dintre noi, fără să sufere…

Telespectatorii, mulți dintre ei, au dus dorul emisiunii „Ce spun românii”. De ce crezi că a prins atât de tare acest format?

Da, asta spuneam și mai devreme, am văzut reacția oamenilor și am cam rămas mască.
Sigur, te uiți pe audiențe și vezi că oamenii se uită la tine, dar… când ia o pauză proiectul nu te aștepți să te certe peste tot că… le e dor de tine și că să te întorci la muncă! A prins… pentru că e normal la cap. Pentru că se joacă cu oameni normali, pentru că se râde mult, pentru că vorbește despre români.

Apropo de format… se schimbă ceva la el în noul sezon?

Avem în continuare familii foarte mișto, și tineri și oameni mai copți. Întrebările sunt – așa mi se pare – și mai mișto. Eu, de ce să vă mint… tot la fel, n-am găsit upgrade de soft. Deci… tot tăntălău.

Până la urmă, cine sunt cei 100 de români care tot răspund întrebărilor din emisiune?

Sunt 100 de oameni normali ce au răbdare să răspundă la toate tâmpeniile la care ne gândim noi.
Așa, ca idee… din 10 întrebări pe care le punem noi celor 100 de români, se întâmplă ca două sau trei să nu aibă răspunsuri relevante și-atunci nu ajung să fie și jucate în emisiune…

Și întrebările cine le alcătuiește? Îți aduci și tu contribuția? 

Nu știu câte zeci de mii de întrebări am jucat până acum în emisiune, dar o să încerc să calculez. Deci… avem nevoie de idei de oriunde. Majoritatea vin de la echipa de conținut, dar ne aducem toți contribuția… În plus, destule vin și din public, pe Facebook și Instagram.

cabral-emisiune-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton