Homepage  / Știri / Televiziune

Cine alege câștigătorii „Mireasa” și ce valoare are marele premiu. Emisiunea Simonei Gherghe, la final

Cine alege câștigătorii „Mireasa” și ce valoare are marele premiu. Emisiunea Simonei Gherghe, la final
5

de Andra Stana,

Duminică, 19 decembrie, la Antena 1 se va difuza în direct finala sezonului 4 al show-ului matrimonial „Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe. Patru dintre cuplurile înscrise în competiţie au depus deja actele la starea civilă, iar în marea finală vor fi mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită să câştige lupta pentru marele premiu. Doar unul dintre ele va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al patrulea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1.

[toc]

Finala Mireasa sezon 4. La ce oră începe emisiunea de duminică, 19 decembrie

Marea finală „Mireasa”, în care unele dintre cuplurile formate în cadrul show-ului matrimonial își vor uni destinele, va începe duminică, 19 decembrie. Emisiunea de duminică va începe la ora 15:30 și se va încheia la 19:00, scrie a1.ro.

„Momentul când se va termina sezonul al 4-lea al emisiunii Mireasa și Marea Finală, atunci când eu sper ca mai multe cupluri să spună da în fața ofițerului de stare civilă va fi pe 19 decembrie 2021.”, a spus Simona Gherghe, în ediția „Mireasa” din 15 noiembrie.

În emisiunea de duminică vor avea loc mai multe căsătorii civile după ce patru cupluri au depus actele la Primăria Buftea.

Conform regulamentului, în finala „Mireasa” intră perechile și concurenții care se află în concurs la acest moment. Totodată, documentul arată că în lupta pentru marele premiu vor intra toți participanții, însă întâietate vor avea cuplurile care își exprimă intenția de a se căsători în cadrul emisiunii.

“Aştept cu emoţie finala acestui sezon al emisiunii Mireasa. Vreme de aproape cinci luni, sub ochii noştri, şapte perechi de tineri s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit în casa Mireasa. Dintre aceştia, patru cupluri se văd împreună pe drumul vieţii, astfel că au depus deja actele la starea civila, iar duminică, 19 decembrie, într-o ediţie specială, vedem şi cine se va căsători. Iar voi, telespectatorii fideli ai emisiunii, veţi alege familia câştigătoare a premiului de 40.000 de Euro. Vor fi aşadar emotii mari, momente de fericire, dar şi multe surprize! Vă aşteptăm alături de noi pe Antena 1, de la ora 15:30!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Cine alege câștigătorii „Mireasa” și ce valoare are marele premiu. Emisiunea Simonei Gherghe, la final (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Finala Mireasa, sezonul 4. Ce cupluri au ajuns în finala show-ului de la Antena 1

Ana şi Alexandru, Raluca şi Ion, Ela şi Petrică şi Maria şi Marius sunt concurenţii care vor trăi emoţii la cote maxime în finala celui de-al patrulea sezon Mireasa, la Antena 1.

Ana și Alexandru

Deși Ana a încercat să-l cunoască inițial pe Marius, s-a reorientat către Alexandru. La început a fost sceptică pentru că în competiție se afla și fosta iubită a concurentului. Ea a decis să-i acorde o șansă și relația lor a evoluat frumos de-a lungul celor aproximativ patru luni de concurs. Cei doi au fost acuzați constant de faptul că s-au ales pentru că au primit instrucțiuni de afară. Totuși, ei și-au continuat povestea, pe care vor să o încununeze cu o nuntă în finala Mireasa de duminică, 19 decembrie 2021.

Cererea în căsătorie a venit într-o emisie live. Atunci, Ana a rămas fără cuvinte în momentul în care Alexandru s-a aşezat în genunchi în faţa ei. Surprinderea ei a fost mare: ei nu erau hotărâți să-și unească destinele în ultima Gală Mireasa.

Ion și Raluca

Încă din primele gale Mireasa, Ion și Raluca s-au ales reciproc și au decis să-și dea o șansă.

Relația lor a fost presărată cu mai multe despărțiri, provocate de aspecte pe care au reușit, în cele din urmă, să le remedieze. Momentul în care concurentul a realizat că Raluca este partenera alături de care vrea să-și întemeieze o familie a fost în ultimele săptămâni, când tânăra a rezistat eroic timp de peste 6 ore în cabina telefonică, doar pentru a petrece o zi cu el, departe de casa Mireasa.

Tot atunci a venit și primul ”Te iubesc” din partea lui Ion. Cu lacrimi în ochi, el mărturisea că s-a convins de faptul că are lângă el o femeie specială. La scurt timp a și cerut-o în căsătorie în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Petrică și Ela

Pe de altă parte, Petrică și Ela au avut de întâmpinat mai multe cumpene de-a lungul parcursului în competiţie. Lacrimi au curs pe obrajii fetei când a aflat că, deși încerca să o cunoască, fiul doamnei Ioana era atras de o altă concurentă de la Mireasa. Însă au depășit momentul și curând au ajuns să fie unul dintre cele mai solide cupluri din casă. Legătura lor a devenit cu atât mai puternică cu cât mama lui Petrică s-a împotrivit relației lor.

La doar câteva zile după ce i-a mărturisit că o iubește, concurentul a decis să se logodească cu Ela, în cadrul unei cereri speciale, pe acorduri de vioară. Răspunsul a fost afirmativ. Și cei doi au decis să se cunune civil în marea finală din 19 decembrie.

Maria și Marius

De un parcurs special au avut parte şi Maria și Marius. Nehotărât, fiul doamnei Eugenia a jonglat cu mai multe concurente, însă s-a întors tot în brațele deschise ale Mariei. Timp de multe săptămâni, relația lor a fost pusă sub semnul întrebării și abaterile lor i-au făcut pe părinții Mariei să intervină. Cu toate acestea, ei au rămas împreună și au luptat să construiască ceva durabil. Deşi mărturisea că nu va face acest pas la Mireasa, Marius a organizat o cerere în căsătorie și a luat-o prin surprindere pe iubita sa, care credea că participă la o simplă ședință foto. Ulterior, tinerii și-au depus actele la Primărie, însă nu au spus concret dacă vor să se cunune. Poate și de această dată cei doi se vor dovedi surprinzători.

Finala Mireasa, sezonul 4. Cine alege câștigătorii „Mireasa”

După aproape 4 luni, sezonul 4 al show-ului matrimonial Mireasa ia sfârșit. Îmbrăcați în ținutele speciale, concurenții vor păși în fața telespectatorilor de la ora 15:30 la Antena 1.

Duminică, pe 19 decembrie 2021, mai multe cupluri se vor cununa cu persoana iubită și rămâne de văzut dacă vor exista patru oficializări.

La ora 19:00, Marea Finala se va încheia cu anunțul mult așteptat de toată lumea: desemnarea câștigătorilor aleși de public. Până atunci, telespectatorii vor avea ocazia să-și voteze cuplul, dar și concurenții favoriți prin SMS la 1272, pe platforma http://mireasa.a1.ro și în aplicația Antena 1.

În cadrul finalei „Mireasa”, show ajuns la cel de-al patrulea sezon la Antena 1, după ce Simona Gherghe va striga stop vot, clasamentul va fi prezentat pentru fiecare dintre cuplurile ajunse în această etapă a emisiunii. Cu alte cuvinte, publicul este cel care are ultimul cuvânt în ceea ce privește câștigătorii emisiunii matrimoniale.

Cât valorează marele premiu de la „Mireasa”, sezonul 4

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial „Mireasa”, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 4. Abia apoi, concurenții care formează perechea care este pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

La cine a mers marele premiu „Mireasa”, sezonul 3

Sezonul trei din „Mireasa” a ajuns la final pe 1 august 2021. Atunci, Liviu și Maria au fost desemnați câștigatori ai emisiunii moderate de Simona Gherghe. Cei doi s-au căsătorit la Antena 1 și au câștigat și marele premiu în valoare de 40.000 de euro.

„Nu ne vine să credem! Suntem fericiți”, a spus Liviu după ce s-a văzut câștigător.

Înainte de anunțarea câștigătorilor, Simona Gherghe a anunțat clasamentul. Astfel, pe locul doi, cu un punctaj de 31,64% au fost Andreea și Marian, cei care, m-ai tot timpul, s-au ”bătut” în voturi cu Maria și Liviu, care în marea finală au obținut un scor de 48,5%. Pe locul 3 s-au aflat Izabela și Blaze cu 16,39% din votul telespectatorilor, iar ultimii cu 2,93% în clasamentul făcut de public au fost Ana și Bogdan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton