Homepage  / Vedete străine

Cine ar fi, de fapt, noul iubit al Shakirei. Artista l-a rugat pe Tom Cruise să o lase în pace

Cine ar fi, de fapt, noul iubit al Shakirei. Artista l-a rugat pe Tom Cruise să o lase în pace
7

de Roxana Mirea,

Shakira ar avea un nou iubit după despărțirea de tatăl copiilor ei, Gerard Piqué. Pe de altă parte, nu mult a trecut de când s-a scris că artista ar avea o relație cu Tom Cruise, care s-ar fi îndrăgostit iremediabil de ea. Iată cine ar fi, de fapt, noul iubit al Shakirei și cum s-au fotografiat împreună.

Shakira și Lewis Hamilton ar avea o relație amoroasă

O nouă poveste de dragoste se anunță la orizont. În urma zvonurilor privind transformarea prieteniei dintre Shakira și Lewis Hamilton într-o poveste de dragoste, People a confirmat că, de fapt, cei doi „încearcă să se cunoască mai bine” și petrec tot mai mult timp de calitate împreună, scrie hola.com.

O sursă apropiată celor două celebrități a dezvăluit publicației că artista și pilotul de Formula 1 încep o „relație amuzantă și cochetă„, după ce au fost văzuți pentru prima dată împreună, în Miami. „Își petrec timpul împreună și sunt în etapa în care se cunosc mai bine”, a declarat sursa apropiată.

F1 Grand Prix of SpainIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Shakira și Lewis Hamilton nu au confirmat oficial relația, dar au fost văzuți recent împreună în Barcelona, asistând la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei împreună cu un grup de prieteni. Cei doi au pozat împreună, ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile, făcându-i pe internauți să se întrebe dacă nu cumva este ceva mai mult între ei, deoarece sportivul era lângă cântăreață, cu mâna în jurul taliei ei.

Shakira a dezvăluit recent că anul acesta se concentrează pe ea însăși, după divorțul controversat de Gerard Piqué. Vedeta a fost văzută în mai multe ieșiri în Miami, distrându-se și bucurându-se de noua ei viață în Florida. „A fost un an în care mi-am dat seama că noi, femeile, suntem mai puternice decât credem, mai curajoase decât credeam, mai independente decât am fost învățate să fim”, a declarat Shakira după ce a fost desemnată „Femeia anului”, la Premiile Billboard.

Tom Cruise s-ar fi îndrăgostit de Shakira

După ce Tom Cruise și Shakira au fost fotografiați împreună la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, o sursă a declarat pentru Page Six că el „El este extrem de interesat să o curteze”. „Există o chimie”, spunea sursa la începutul lunii mai.

Tom Cruise ar fi confundat amabilitatea Shakirei cu flirtul. După ce cei doi s-au întâlnit la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, actorul din Top Gun ar fi fost „absolut hipnotizat” de Shakira și a continuat să o curteze în ciuda faptului că ea l-a „implorat” să se oprească, a declarat o sursă pentru Heat Magazine. După ce au ieșit prima dată împreună pe 7 mai, Cruise a crezut că există chimie și i-a trimis cântăreței flori, dar gestul nu a făcut-o să se răzgândească.

Sursa a adăugat că actorul părea „amețit” după ce a petrecut timp cu Shakira. „A plecat convins că au avut o legătură reală pe care trebuiau să o dezvolte”, a spus sursa. „Ea nu vrea să îl jeneze sau să îl supere, dar nu există nicio atracție sau romantism din partea ei – era doar prietenoasă. Ea este flatată, dar nu este interesată.”

La scurt timp după ce zvonurile pe marginea unei potențiale relații au început să circule, o sursă a declarat pentru Us Weekly că Shakira nu era deloc interesată. „Shakira a văzut zvonurile online conform cărora Tom i-ar fi făcut curte – și cum fanii își dau cu părerea – dar ea crede că este amuzant, pentru că pur și simplu nu este adevărat”, a declarat sursa pe 10 mai.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton