Homepage  / Vedete străine

Cine ar putea moșteni averea uriașă a Tinei Turner. Fiii ei biologici nu mai sunt în viață

Cine ar putea moșteni averea uriașă a Tinei Turner. Fiii ei biologici nu mai sunt în viață
9

de Roxana Mirea,

Tina Turner a acumulat o avere netă uriașă de-a lungul carierei sale impresionante. În timp ce fanii și vedetele din întreaga lume deplânge pierderea artistei, au apărut întrebări precum cine va moșteni banii acesteia. Celebra artistă a murit pe 24 mai, la vârsta de 83 de ani.

Ce avere impresionantă avea Tina Turner

Cântăreața avea o avere de 250 de milioane de dolari, potrivit okmagazine.com. Deși moartea lui Turner a fost un șoc pentru vedetele din întreaga lume, se știa de problemelele de sănătate ale reginei rock ‘n’ roll-ului. Cântăreața a recunoscut, cu doar două luni înainte de a muri, că se afla în „mare pericol” din cauza luptei sale cu boala de rinichi.

Reprezentanții regretatei cântărețe au declarat pentru The Daily Mail că aceasta a murit din cauze naturale în locuința sa din Küsnacht, în apropiere de Zurich, Elveția.

Moartea ei a survenit la mai puțin de șase luni după ce fiul ei cel mic, Ronnie Turner, a murit în mod tragic pe 8 decembrie 2022. Fiul ei cel mare, Craig Turner, a murit, de asemenea, în 2018, după ce s-a sinucis.

Tina a fost una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile, așa că averea sa de 250 de milioane de dolari nu este surprinzătoare. De fapt, chiar înainte de a muri, Tina și-a mărit averea netă prin semnarea unui contract de vânzare a muzicii și a drepturilor de imagine către BMG Rights Management pentru suma de 50 de milioane de dolari.

USA News – March 4, 2002Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine va moșteni averea artistei Tina Turner

Deși nu a fost anunțat oficial cine îi va moșteni banii, se presupune că a lăsat majoritatea averii soțului ei, Erwin Bach, care i-a donat un rinichi în 2017. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii civile în Elveția, în 2013.

Tina Turner și Erwin Bach

Având în vedere că cei doi copii biologici ai Tinei, Craig și Ronnie, sunt acum decedați, mulți s-ar aștepta ca ea să își împartă averea între soțul ei și ceilalți doi copii ai săi, Ike Turner Jr. și Michael Turner, copiii primului ei soț, Ike Turner, pe care i-a adoptat în timpul căsătoriei cu Ike.

Ike & Tina TURNER 1973 RetroIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

Ce relație avea Tina Turner cu fiii adoptivi

Cu toate acestea, în 2018, Ike Jr. a susținut că nu a mai vorbit cu mama sa de aproape 20 de ani, adăugând că era distantă și față de Michael, dar îi „trimitea bani” din cauza faptului că acesta avea nevoie de sprijin medical.

Tina m-a crescut de la vârsta de doi ani. Ea este singura mamă pe care am cunoscut-o vreodată”, a declarat Ike Jr. pentru The Mail on Sunday. „Dar nu am mai vorbit cu mama mea de Dumnezeu știe când – probabil în jurul anului 2000. Mama își trăiește viața ei – are un nou soț și este în Europa. Nu vrea să aibă nimic de-a face cu trecutul.”

Vorbind despre fratele său Michael, Ike Jr. a adăugat: „Michael se află într-o casă de convalescență din sudul Californiei și are nevoie de sprijin medical. Am fost să-l văd de câteva ori. Se simte foarte bine”. Întrebat la vremea respectivă dacă Tina îl vizitează vreodată pe Michael, el a răspuns: „Nu. Tot ce face este să-i trimită bani.”

În ciuda declarațiilor de atunci ale lui Ike Jr., există posibilitatea ca averea Tinei să se împartă între el, fratele lui și Erwin Bach.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton