Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine are grijă de fiul lui Theo Rose și Anghel Damian. Decizia importantă luată de cei doi

Cine are grijă de fiul lui Theo Rose și Anghel Damian. Decizia importantă luată de cei doi
8

de Redactia Tvmania

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți în urmă cu două luni. Cu toate astea, Theo și-a reluat activitatea profesională la doar o lună după ce a născut. Iată cine are grijă de fiul lui Theo Rose și Anghel Damian.

Pe 14 iunie, Theo Rose devenea mamă pentru prima oară. Artista a adus pe lume un băiețel pe care îl are împreună cu regizorul serialului „Clanul” de la Pro TV. Cu toate că viața lor s-a schimbat complet de atunci, cei doi nu au renunțat la responsabilitățile profesionale.

Theo Rose și Anghel Damian se implică în mod activ în carierele lor, motiv pentru care au nevoie de ajutor în creșterea fiului lor, Sasha. Tatăl artistiei, a dezvăluit recent presei cine îi ajuta, de fapt, pe cei doi.

Cine are grijă de fiul lui Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose a revenit la muncă la doar o lună de la naștere. Vedeta va face parte în continuare din juriul „Vocea României” și a reluat și filmările pentru noul sezon al serialului „Clanul”. Atunci, cântăreața spunea că a reușit să-și coordoneze programul cu cel al partenerului său. Cu toate astea, lucrurile s-au schimbat, iar cuplul a decis să apeleze la ajutor.

Theo Rose, noi imagini emoționante cu fiul său. Ce a făcut Anghel Damian prima dată când l-a văzut pe SashaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Theo Rose și Anghel Damian au angajat o bonă

Deși cei doi sunt mereu discreți când vine vorba despre viața personală, cel care de data aceasta „a dat din casă” este tatăl artistei. Acesta a povestit că Theo Rose și partenerul ei au angajat o bonă pentru fiul lor.

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțin alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplu aparte. Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic!”, a declarat pentru CANCAN.RO, Ioan Diaconu, tatăl îndrăgitei vedete.

„Anghel e o surpriză pentru mine”

Ioan Diaconu a dezvăluit totodată că Anghel Damian l-a surprins plăcut. Și asta pentru că proaspătul tătic a demonstrat deja că se implică foarte mult când vine vorba despre Sasha. „De Theo a mea știam ce poate, fiindcă a crescut doar la noi în casă. Dar Anghel e o surpriză pentru mine. E atât de atent cu cel mic și e un tată așa de mândru, cum rar am văzut! Suntem plini de recunoștință că avem parte de asemenea copii frumoși.”

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton