Homepage  / Articole

S-au anunțat nominalizările la Premiile Grammy!

S-au anunțat nominalizările la Premiile Grammy!

de Redactia Tvmania

Katy Perry, Adele, Kanye West și multe alte vedete de peste Ocean au aflat câte nominalizări au primit pentru Premiile Grammy de la anul. Surprizele nu au întârziat să apară, cu atât mai mult cu cât una dintre cântărețele prezente în cadrul celor mai multe dintre categorii nu mai poate cânta, cel puțin momentan.

Cântăreața Adele este surpriza din acest an a Premiilor Grammy. După ce a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia s-a văzut nevoită să folosească o aplicație de pe telefonul mobil pentru a comunica cu cei din jur, Adele conduce acum în topul celor mai multe nominalizări, scrie People.com.

Cântăreața britanică are șase nominalizări pentru Premiile Grammy 2012, inclusiv pentru albumul anului, înregistrarea anului și piesa anului. La egalitate cu Adele se află Bruno Mars și trupa Foo Fighters.

Pe primul loc în topul nominalizărilor se află însă Kanye West. El a adunat nici mai mult, fiind prezent la nici mai puțin de șapte categorii, printre care și „Piesa anului”.

Principalii nominalizați sunt…

– ÎNREGISTRAREA ANULUI: Adele („Rolling in the Depp”), Bruno Mars („Grenade”), Bon Iver („Holocene”), Mumford and Sons („The Cave”) și Katy Perry („Firework”);

– ALBUMUL ANULUI: Adele (21), Foo Fighters (Wasting Light), Lady Gaga (Born this Way), Bruno Mars (Doo-Wops & Hooligans) și Rihanna (Loud);

– PIESA ANULUI (sunt premiați compozitorii): Kanye West și Rihanna („All of the Lights), Mumford and Sons („The Cave”), Bruno Mars („Grenade”), Bon Iver („Holocene”) și Adele („Rolling in the Deep”).

Cea de-a 54-a ediție a Premiilor Grammy va avea loc pe 12 februarie 2012, la Los Angeles.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton