Homepage  / Televiziune

Cine e adolescenta care le-a luat banii investitorilor de la „Imperiul Leilor”. Proiectul cu care i-a cucerit

Cine e adolescenta care le-a luat banii investitorilor de la „Imperiul Leilor”. Proiectul cu care i-a cucerit

de Ioana Maria,

660.000 de euro au investit leii, aseară, într-o ediție specială Imperiul Leilor 2022. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu au negociat la sânge toate propunerile pe care le-au primit și au decis să se asocieze în afacerile care pot avea potențial de dezvoltare. Show-ul a fost lider de audiență.

Proiectele finanțate la Imperiul Leilor 2022

Elena Oancea a dezvoltat împreună cu familia ei o afacere cu produse dermato-cosmetice românești, 100% naturale și vegane. Ea a venit în Imperiu pentru a le propune leilor asocierea în schimbul a 350.000 de euro pentru 20% din acțiuni.

Cristina Bâtlan a fost singura care a văzut potențial în ceea ce ea oferă, însă evaluarea incorectă a făcut-o să-i ofere investiția cerută pentru 75% din afacere. Dacă în 2 ani de la finanțare antreprenoarea reușește să-i restituie suma oferită, procentul Cristinei va fi redus la 40%.

Sucurile și siropurile din cătină le-au atras atenția leilor miercuri seara. Paul Alexandru Crețu a venit în Imperiul Leilor pentru o investiție de 250.000 de euro în schimbul a 25% din acțiuni. Chiar dacă a primit oferte din partea lui Dragoș Petrescu, dar și din partea lui Wargha Enayati, fondatorul Orange Valley a ales să bată palma cu Dan Șucu pentru suma cerută, în schimbul a 20% din companie, 100.000 de euro fiind împrumut fără dobândă.

Petra Pătrănoiu, fondator For Teens


La doar 15 ani, Petra Pătrănoiu a fondat For Teens – o companie care comercializează produse cosmetice sustenabile destinate adolescenților. Pentru a dezvolta afacerea care înglobează și o latură educativă, Petra le-a cerut leilor 30.000 de euro în schimbul a 20% din acțiuni.

Energia ei i-a cucerit pe investitori: ”Petra, te iubesc! Ai reușit să mă impresionezi enorm. Tu ești un om corect, etic, un model”, i-a spus Cristina Bâtlan. Într-un final, adolescenta a bătut palma pentru propunerea pusă pe masă de Cristina Bâtlan și Dr. Wargha Enayati: 60.000 de euro pentru 20% din business.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu redeschid porțile Imperiului și săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton