Homepage  / Vedete româneşti

Cine e bărbatul celebru din România cu care Iulia Vântur are o relație specială. „Când mă ia dorul, îl sun”

Cine e bărbatul celebru din România cu care Iulia Vântur are o relație specială. „Când mă ia dorul, îl sun”
12

de Ioana Maria,

Iulia Vântur a părăsit în România în urmă cu câțiva ani. Și-a clădit un nume în India și chiar a ajuns să aibă turnee în Statele Unite ale Americii, iar de curând a anunțat că filmează în Turcia.

Nu mai este un secret că se iubește cu Salman Khan, dar frumoasa blondină nu a uitat de România și de prietenii de aici.

Atunci când i se face dor de casă, Iulia Vântur a dezvăluit că îl sună pe Ștefan Bănică Jr. Cei doi au prezentat împreună emisiunea Dansez pentru tine, difuzată pe Pro TV, scrie fanatik.ro

„Îmi e dor de Ștefan Bănică, de glumele lui. E un tip foarte haios. Ne încălzeam cu glume înainte de emisiune. Când mă ia dorul, îl sun”, spunea Iulia Vântur într-un interviu mai vechi.

Iulia Vântur, declarație neașteptată despre Marius Moga

În urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântur și Marius Moga formau unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Din păcate, cei doi s-au despărțit, iar prezentatoarea TV a ales să își refacă viața în India, alături de actorul Salman Khan.

Iulia Vântur are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei iubit, ba chiar spune că este în relații bune cu toți cei care au trecut prin viața ei. „Am iubit. Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate.

Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu. Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a mai explicat vedeta în cadrul unui interviu, potrivit Wowbiz.

Iulia VânturIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton