Homepage  / Vedete străine

Cine e Burak Deniz, actorul care va juca în serialul „Dragoste fără cuvinte” de la Pro 2

Cine e Burak Deniz, actorul care va juca în serialul „Dragoste fără cuvinte” de la Pro 2
11

de Anda Dincă,

Pro 2 ni-l readuce în case, începând de vineri, 18 februarie, de la ora 20.00, pe frumosul actor Burak Deniz, într-un nou serial, „Dragoste fără cuvinte” („Ask Laftan Anlamaz”).

De data aceasta, Burak, protagonistul serialelor “Povestea noastră” și „Păzește-mă de mine!” („Maraşlı”), îl joacă pe Murat, directorul unei fabrici de textile. De el se îndrăgostește Hayat (Hande Erçel), o angajată de-a sa, însă iubita lui Murat, Didem (Tuğçe Karabacak), va face tot posibilul să-i despartă.

Producția „Dragoste fără cuvinte” a fost difuzată în țara de origine în 2016-2017, iar alături de Burak și Hande mai apare, într-un rol secundar, și un alt turc cunoscut, Alp Navruz (care îi dă viață lui Cenk, prietenul lui Didem).

Care sunt pasiunile lui Burak Deniz

Burak a absolvit Facultatea de Istorie a Artelor din cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, iar mult timp a lucrat ca model. Actoria l-a atras încă de pe băncile liceului, când, în timpul unui workshop de actorie, a fost remarcat de un director de casting, Gökçe Doruk Erten, care l-a ajutat foarte mult în carieră.

Burak a debutat în actorie în 2011 cu un rol minor în serialul „Kolej Günlüğü”. Pe micile noastre ecrane, în afară de „Păzește-mă de mine!” și Povestea noastră, a mai fost văzut și în producțiile „Regina nopții” și „Yaman”.

Lui Burak Deniz îi place să călătorească și să petreacă foarte mult timp în natură. De asemenea, spune el, “un alt lucru care îmi face plăcere este condusul, sunt pasionat de maşini. Pe lângă aceste lucruri, practic sport pentru a mă menţine în formă, am un stil de viaţă sănătos”. 

Burak Deniz are o nouă iubită

Cât privește viața amoroasă, în toamna anului trecut, el s-a despărțit de modelul turc Didem Soydan după aproape doi ani de relație.

Tabloidele din Turcia au scris la vremea respectivă că apropierea sa de actrița Alina Boz (cea care i-a fost parteneră în “Păzește-mă de mine!”) ar fi dus la destrămarea relației, însă știrile au fost nefondate.

Totuși, după despărțirea de Didem, Burak și-a găsit fericirea în brațele unei alte actrițe, Deniz İrem, alături de care a fost surprins într-o vacanță la schi, la începutul acestui an, anunță okubak.com. 

Nu duce lipsă de proiecte

Burak e pe val de câteva luni, el semnând cu două platforme online de streaming, Netflix și Disney+. La Netflix are două proiecte.

Primul în care va apărea (în luna septembrie) este un serial cu accente fantastice, „Şahmaran”, în care îi dă replica lui Serenay Sarıkaya (protagonista din „Yaman”).

Filmările au avut loc anul trecut în Adana, Tarsus și Datça, iar Serenay o joacă pe Şahsu, un personaj „nemuritor”, care se îndrăgostește de Maran (jucat de Burak), anunță cumhuriyet.com.tr.

Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ebru Özkan, Mehmet Bilge Aslan, Elif Nur Kerkük fac și ei parte din distribuție. 

Cel de-al doilea proiect de la Netflix al lui Burak va fi filmul „Gidenler”, regizat de Ozan Açıktan (care a lucrat și la serialul “The Gift”). Conform aksam.com.tr, filmările acestuia vor începe în curând, iar Burak va face pereche cu Dilan Çiçek Deniz, alături de care a mai jucat în serialele “Yarım Kalan Aşklar”, “Yaman” și “Tatlı Küçük Yalancılar”.

Pelicula va spune povestea unei iubiri toxice, iar în afară de Dilan (care s-a făcut blondă pentru rol) și Burak (care și-a făcut tatuaje temporare pe brațe pentru personajul său) vor mai juca Ceyda Düvenci, Dolunay Soysert, Şükran Ovalı, Berrak Tüzünataç și Ersin Arıcı. 

La Disney+ Italia Burak va putea fi văzut, începând cu 13 aprilie, în serialul “Le fate ignoranti” (cu titlul internațional “The Ignorant Angels”), care poartă semnătura lui Ferzan Ozpetek.

Producția este adaptarea tv a filmului “The Ignorant Fairies”, din 2001, premiat pe la diverse gale și festivaluri, regizat de același Ferzan Özpetek, cu Gabriel Garko în rol principal.

Serialul “Le fate ignoranti” va avea 8 episoade, iar alături de Burak (care este singurul actor turc din distribuție) mai joacă Cristiana Capotondi, Edoardo Purgatori, Ambra Angiolini și Luca Argentero. În această producție Burak îi dă viață unui fotograf (Asaf) și apare începând cu episodul 4.

La terminarea filmărilor, Ferzan l-a lăudat pe Burak într-un comentariu pe Instagram: “Ești un om minunat, Burak, îți mulțumesc foarte mult pentru cât de bine l-ai jucat pe Asaf”.

La rândul său, Burak a declarat că s-a simțit minunat pe platourile serialului și că Roma a devenit anul trecut a doua sa casă. 

Burak-Deniz-si-Didem-Soydan-si-au-spus-adio.-De-ce-s-a-destramat-relatia-actorului-din-„Marasli-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton