Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Cine e Cansu Dere, cadâna Firuze din „Suleyman”

FOTO. Cine e Cansu Dere, cadâna Firuze din "Suleyman"

de Redactia Tvmania

Nici nu a început bine sezonul al treilea din serialul fenomen de la Kanal D, “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, că Hurrem (Meryem Uzerli) are tot felul de probleme.

Hatice complotează să o omoare împreună cu Mahidevran, iar o sclavă din Iran (pe care o salvează chiar ea şi o aduce în harem) îi fură inima sultanului ei iubit, Suleyman. Firuze, căci despre ea e vorba, va deveni în episoadele următoare cadâna favorită a lui Suleyman, însă Hurrem, soţia şi mama celor cinci copii ai săi, va afla un secret despre aceasta care o va ajuta să o elimine repede din harem.

Cea care îi dă viaţă delicatei Firuze este Cansu Dere (32 de ani), o actriţă originară din Ankara, Turcia, pe care aţi mai văzut-o în trecut şi în serialul “Ezel”, unde a interpretat-o pe Eysan Atay. Cansu, absolventă a facultăţii de arheologie, şi-a început cariera ca model, iar din 2002 a debutat în actorie.

Tabloidele din Turcia au scris că Halit Ergenç (Suleyman) ar fi avut o aventură cu ea pe platourile de filmare, dată fiind chimia dintre ei. Presupusa idilă a fost negată de Halit, un familist convins, care a declarat că el şi Cansu sunt doar colegi (se cunosc de când au jucat împreună în drama romantică din 2009 “Dragostea doare”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton