Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Cine e Hülya Avşar, sultana-mamă Safiye din serialul “Kösem”, de la Kanal D

FOTO. Cine e Hülya Avşar, sultana-mamă Safiye din serialul “Kösem”, de la Kanal D

de Redactia Tvmania

O vedeţi de luni până joi în serialul de epocă “Kösem” de la Kanal D în rolul intrigantei sultane Safiye, bunica lui Ahmed. Dar cine este frumoasa actriţă Hülya Avşar?

La 53 de ani, Hülya este un fost model de succes, actriţă cunoscută în Turcia, cântăreaţă, fashion icon, editor timp de opt ani al unei reviste care i-a purtat numele, jucătoare profesionistă de tenis şi jurat în cadrul show-urilor de talente “Vocea Turciei” şi “Turcii au talent”.   

Hülya Avşar joacă rolul sultanei-mamă din serialul “Kösem”, de la Kanal D

Hülya a scos, de-a lungul carierei, 9 albume, iar debutul în actorie l-a făcut în 1983 cu un rol în filmul “Haram”. Până la rolul din “Kösem”, ea a jucat în peste 70 de pelicule şi şase seriale şi a obţinut premii la diferite festivaluri.

Cât priveşte viaţa personală, Hülya are două mariaje la activ: primul cu un politician, Mehmet Tecirli (1979–1981), şi cel de-al doilea cu sportivul Kaya Çilingiroğlu (1997–2005). Actriţa are un băiat pe nume Zehra, în vârstă de 18 ani.

Adepta unui stil vestimentar îndrăzneţ, Hülya a impresionat audienţa masculină în cadrul unui concert pe care l-a susţinut acum câteva luni. Conform haberturk.com, actriţa şi-a etalat trupul într-o rochie transparentă, un model asemănător cu cel purtat într-o altă ocazie de top-modelul Irina Shayk.

Mai multe fotografii cu Hülya Avşar, în galeria foto de mai jos:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3510″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: De miercuri, la Kanal D, Beren Saat îi dă viață protagonistei din ”Kosem”

Kilometri de material textil și sute de accesorii au fost folosite pentru „Kosem”

Filmările pentru „Kosem” au costat 7 milioane de euro. De azi, se modifică programul Kanal D

Cum a primit Anastasia Tsilimpiou rolul sultanei Kösem la tinereţe, în serialul de la Kanal D

Protagonistul din „Kosem”, Ekin Koc, a fost impresionat de „Suleyman Magnificul”. Ce spune despre noul serial

Kanal D aduce, din această lună, serialul „Kosem”, continuarea de la „Suleyman Magnificul”. Data de lansare, anunțată!

Nurgül Yeşilçay se întoarce pe micile ecrane, în rolul sultanei Kösem | FOTO

Cum a fost promovat serialul „Sultana Kösem” la Istanbul

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton