Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine e mai divă? Protagoniștii din „Anatomia lui Grey” nu au fost ocoliți de scandaluri pe platourile de filmare

Cine e mai divă? Protagoniștii din „Anatomia lui Grey” nu au fost ocoliți de scandaluri pe platourile de filmare

de Vasilica Rogozanu,

Serialul „Anatomia lui Grey”, care a ajuns la sezonul 18 la americani, are o mulțime de povești de culise. Nu doar plecarea lui Patrick Dempsey din serial a fost cu scandal, ci și cea a îndrăgitului dr. Burke, jucat de Isaiah Washington!

Recent, au început să apară tot mai multe informații despre modul în care protagoniștii dramei medicale „Anatomia lui Grey” au coexistat de-a lungul anilor pe platourile de filmare.

În cartea „How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy”, scrisă Lynette Rice, recent apărută, un producător executiv al îndrăgitei drame medicale povestește că plecarea lui Patrick Dempsey, din serial, din mai 2015, a fost „la fel de dramatică” precum soarta personajului său, Derek Shepherd.

Patrick Dempsey și Shonda Rhimes erau „unul la beregata altuia”

Dempsey nu se mai înțelegea deloc cu oamenii de pe platouri.

„Nu-i plăcea inconvenientul de veni în fiecare zi pe platouri și de a lucra. El și Shonda Rhimes (creatoarea show-ului, n.r.) erau unul la beregata altuia.” Dempsey ajunsese să se plângă mai mereu de orele lungi de filmări și de programul de lucru haotic, ceea ce i-a frustrat și pe ceilalți actori, în special pe Ellen Pompeo.

„Au fost momente în care Ellen a fost frustrată de Patrick și s-a enervat că el nu lucrează la fel de mult. Pur și simplu nu i-a plăcut că Patrick să se plângă că «Este prea târziu» sau «Am fost aici prea mult timp»”, când ea avea de două ori mai multe scene în serial decât el”, au explicat producătorii.

Altercații și concedieri pe platourile „Anatomia lui Grey”

Aceeși carte mai dezvăluie și contextul în care un alt personal iubit, dr. Burke (jucat de Isaiah Washington) a fost îndepărtat din serial. În octombrie 2006, Washington și Dempsey au avut o altercație care a degenerat chiar în bătaie pe platouri.

Washington întârzia frecvent la filmări, iar într-o zi, ca să i-o servească, Dempsey a procedat la fel, lăsându-l să îl aștepte. Iar primul l-a luat de gât pe interpretul lui Derek. Apoi, l-a lovit de un perete, spunându-i că nu acceptă să fie tratat de Dempsey așa cum e tratat T.R. Knight (George), folosind la nervi o expresie homofobă.

Chiar dacă incidentul s-a stins și părea că lucrurile reintră în normal, povestea a ajuns în ziare. Astfel, familia lui T.R. Knight a aflat din presă că acesta era homosexual.

Producătorii au fost nevoiți să-l concedieze pe Washington.

Ellen Pompeo face legea pe platourile de filmare de la „Anatomia lui Grey”

Cât despre Ellen Pompeo, nici ea nu a fost scutită de dezvăluiri: actrița e cea care face legea pe platouri, cu restul distribuției simțind nevoia „să îi ceară permisiunea” în orice aspect.

Chiar și în cazul fotografiilor din culise, a aflat scriitoarea cărții sus-menționate, care dezvăluie că un actor important din distribuție a fost concediat pentru că nu a respectat cererile lui Pompeo de a nu se face fotografii la filmări.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Catherine Zeta-Jones, fascinată de București. A început filmările pentru serialul Netflix „Wednesday”

Mai e un pic și vine Leyla! Bergüzar Korel, în culmea fericirii că îi va dărui o fetiță lui Halit Ergenç

Cu ce se ocupă Ioan Isaiu de când a renunțat la telenovele: „Savurez viaţa pe care o am acum”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton