Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine e noul iubit al lui Hande Erçel. Surprinsă de paparazzi, protagonista din „Perla neagră” a făcut dezvăluirea

Cine e noul iubit al lui Hande Erçel. Surprinsă de paparazzi, protagonista din „Perla neagră” a făcut dezvăluirea
12

de Andra Stana,

Hande Erçel (29 de ani), pe care o știți din serialele „Dragostea plutește în aer” și „Perla neagră”, se pregătește de filmările unei noi producții, în care va juca alături de Burak Deniz. În viața personală, frumoasa actriță trăiește o nouă poveste de iubire cu unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Turciei.

Hande Ercel trăiește o nouă poveste de dragoste

Hande Erçel va juca în curând într-un nou serial dramatic produs de Fox Turcia, “İçimdeki Yabancı” (“Străinul din mine”), în care îl va avea ca partener pe Burak Deniz (“Păzește-mă de mine!”, “Povestea noastră”). Nu este o premieră, pentru că Hande și Burak au mai jucat împreună și în „Așk Laftan Anlamaz”, în urmă cu șapte ani.

În ceea ce privește viața amoroasă, actrița a început recent să se întâlnească cu un miliardar și un celebru burlac turc.

Hande Ercel și Hakan Sabancı (32 de ani), despre care se zvonește că ar fi început o relație acum câteva luni, au fost văzuți întorcându-se împreună dintr-o vacanță la Paris. Adevărul despre noua relație a frumoasei actrițe a ieșit la iveală tupă ce jurnaliștii turci au surprins-o împreună cu iubitul în aeroport, în Istanbul.

Cine e noul iubit al lui Hande ErçelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Hande Ercel a recunoscut că iubește din nou

Hande și Hakan nu au negat zvonurile că ar forma un cuplu. Ba chiar au oferit presei mai multe detalii: este adevărat că între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire. Când au fost văzuți în aeroport, ei tocmai se întorseseră dintr-o superbă vacanță în capitala Franței.

Hakan Sabancı este un adevărat influencer social. Noul iubit al lui Hande Ercel are, numai pe Instagram, aproape 270 de mii de urmăritori. El moștenitorul familiei Sabancis, una dintre cele mai bogate familii din Turcia. Părinții săi ar fi strâns, de-a lungul anilor, o avere estimată la 20-30 de miliarde de dolari.

Vestea că Hande Ercel se întâlnește cu unul dintre cei mai eligibili burlaci din Turcia, care provine dintr-una dintre cele mai bogate familii ale țării, i-a uimit pe fanii actriței. Aceștia așteaptă cu nerăbdare revenirea vedetei lor preferate pe ecrane.

Se pare că filmările pentru serialul „İçimdeki Yabancı” („Străinul din mine”), cu Hande Ercel și Burak Deniz în rolurile principale, vor lua startul la mijlocul lunii martie. Noul serial va fi difuzat în țara de origine anul acesta și va trata tema personalității multiple. Scenariul îi va aparține lui Ethem Özışık (“Marasli”, “Söz”).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton