Homepage  / Seriale turceşti

Cine e Rabia Soytürk, Defne din serialul „Melek” de la Kanal D. A jucat alături de Cansu Dere

Cine e Rabia Soytürk, Defne din serialul „Melek” de la Kanal D. A jucat alături de Cansu Dere
7

de Andra Stana,

Serialul turcesc „Melek”, care a avut premiera la Kanal D pe 4 iulie, ne-a adus-o în case pe actrița Rabia Soytürk. Aceasta îi dă viață lui Defne, iubita lui Omer, interpretat de Mustafa Mert Koç.

Cine e Rabia Soytürk, Defne din serialul Melek

În serialul „Melek”, difuzat de Kanal D, Rabia Soytürk îi dă viață lui Defne. Aceasta este fiica lui Melek (Nehir Erdoğan) și a lui Alpay (Kaan Çakır). Totodată, Defne este și iubita lui Ömer, personaj interpretat de Mustafa Mert Koç.

Actrița în vârstă de 24 de ani, născută în Trabzon, un oraș din Turcia, a fost crescută de bunicii ei. „Am crescut cu bunicii mei, pentru că părinții mei lucrau. Nu am fost niciodată un copil care să se plângă de asta. (…) Părinții mei m-au făcut să mă simt atât de iubită, încât am devenit o persoană care a iubit tot ce a existat în viața mea. (…) Am învățat cât de frumos este să iubești și să fii iubit. Le mulțumesc foarte mult!”, a spus actrița, într-un interviu pentru presa turcă.

Rabia a studiat arhitectura la Universitatea Arel din Istanbul, după ce înainte a mers la școala profesională, unde a studiat să devină asistentă medicală. Potrivit imdb.com, Rabia a studiat teatru și actorie la Centrul Cultural Sadri Alisik și și-a început cariera de actriță.

Dragostea dintre Rabia și Mustafa Mert Koç, unul dintre cei mai sexy actori turci ai tinerei generații, a trecut și dincolo de micile ecrane. În timpul filmărilor la „Melek” cei doi au format un cuplu, însă relația lor nu a durat foarte mult și nici nu a fost confirmată de ei. După Rabia, Mert a avut o poveste de iubire tumultoasă cu o altă actriță, Melisa Aslı Pamuk (“Dragoste infinită”), terminată în 2022, după un an, printre altele și din cauza geloziei Melisei.

A jucat alături de Cansu Dere

Rabia Soytürk, care a declarat că nu a visat dintotdeauna să devină actriță, a povestit că s-a apucat de actorie atunci când era în căutarea unui hobby. „Actoria nu era ceva la care visasem. Pot spune că a fost o călătorie care a început cu decizia mea de a studia teatrul ca un hobby.”, a explicat actrița.

Viața i s-a schimbat după ce a jucat în seria „Şahsiyet” („Persona”, în engleză), lansată în anul 2018 și în care a jucat și Cansu Dere. În acest serial, Rabia a jucat rolul unei femei care nu putea vorbi. Despre rol, a recunoscut că a fost „o experiență interesantă. „Am fost foarte curioasă în legătură cu parcursul personajului. Iubitul nostru regizor nu mi-a spus de ce nu puteam vorbi și când aveam să vorbesc în timpul proiectului. Pe platoul de filmare, eram în permanență emoționată: Oare mi se va da un microfon astăzi?. Faptul că am interpretat o persoană tăcută în primul meu proiect m-a învățat să spun ceea ce aveam de spus cu ochii, fără să folosesc cuvinte. Nu e nevoie să vorbești tot timpul…”, a explicat Rabia Soytürk.

Tânăra actriță a mai jucat în filmul „Ozgur Dunya” (rolul Asli), dar și în serialele „Gulperi” (rolul din Selen Alkılıç), „Benim Adim Melek”/„Melek” (rolul Defne). A jucat rolul Karaca în serialul istoric „Alparslan“. De asemenea, face parte din distribuția serialului „Duy Beni (în rolul lui Ekim).

cine-e-rabia-soyturk-defne-din-serialul-melek-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În Turcia, producția de succes în care este văzută și la noi, „Melek” (în original „Benim Adım Melek”), a cucerit telespectatorii din 2019 până în 2021 cu o poveste dramatică despre renunțare și dragoste de mamă. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton