Homepage  / Știri

Cine e soția lui Christian Sabbagh. Iulia a cerut ordin de protecție la tribunal

Cine e soția lui Christian Sabbagh. Iulia a cerut ordin de protecție la tribunal
6

de Redactia Tvmania

Iuliana, soția lui Christian Sabbagh, a cerut ordin de protecție împotriva prezentatorului de la Kanal D. Joi, 7 octombrie, jurnalistul trebuie să se preinte în fața judecătorilor.

Christian Sabbagh va merge mâine în fața judecătorilor, iar cea care l-a reclamat este propria sa soție. Iulia Sabbagh a decis să emită un ordin de protecție împotriva acestuia, deși părea că lucrurile funcționează între ei. Aceasta a depus în urmă cu două zile o plângere la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Până la acest moment nu se cunoaște motivul pentru care femeia a decis să ceară ordin de protecție, mai ales că nu se știa că între cei doi ar fi existat probleme.

Acest document se eliberează în momentul în care victima este într-o stare reală de pericol, scrie libertatea.ro.

Conform legii, „ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri – obligaţii sau interdicţii:

  • evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;
  • reintegrarea victimei şi, după caz, a copiilor, în locuinţa familiei; Reintegrarea se va face numai după evacuarea agresorului.
  • limitarea dreptului de folosinţă al agresorului numai asupra unei părţi a locuinţei comune atunci când aceasta poate fi astfel partajată încât agresorul să nu vină în contact cu victima;

Despre Christian Sabbagh se știe că are trei căsnicii la activ. Despre prima soție a făcut puține declarații de-a lungul timpului, despre cea ce-a doua, Louise, se știe că a divorțat după 10 ani de mariaj, iar cea de-a treia este Iulia, conform sursei citate.

Aceasta a intrat în viața prezentatorului TV la șapte luni de la divorțul cu Louise, fosta soție. Conform datelor făcute publice chiar de el, pe atunci, Iulia avea doar 25 de ani și era studentă la medicină, rezidentă în Spania, notează Playtech.ro.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună”, spunea jurnalistul în urmă cu mai mult timp.

Între cei doi este o diferență de 19 ani, însă niciodată nu au ținut cont însă de asta și au rămas împreună, chiar în anul 2017 s-au căsătorit în mare secret.

Christian Sabbagh și Iulia au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

Iulia-Sabbagh-13445231_296505197355398_3105350629065466390_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6



Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton