Homepage  / Vedete străine

Cine este Alina Boz, actrița din două seriale turcești, „Păzește-mă de mine!” și „Ține-mă de mână!”

Cine este Alina Boz, actrița din două seriale turcești, „Păzește-mă de mine!” și „Ține-mă de mână!”
6

de Anda Dincă,

Actrița Alina Boz, cea care a cucerit telespectatorii din România cu rolul Hazal din „Furtună de Bosfor”, va putea fi văzută de azi, 8 noiembrie, la Pro 2, în serialul „Păzește-mă de mine!” („Maraşlı”). Producția, difuzată în Turcia din ianuarie până în iulie, la postul ATV, are premiera astăzi, de la ora 22.00, la postul Pro 2. 

Fanii Alinei trebuie să știe că noul ei serial se va suprapune cu o altă producție în care este protagonistă, „Ține-mă de mână!” (2018–2019), în original „Elimi Birakma”, difuzată pe același tronson orar de Happy Channel.

Practic, seara de la 22.00, o veți vedea pe Alina Boz atât pe Pro 2, cât și pe Happy Channel. Și asta nu e tot! Frumoasa actriță cu origini rusești apare și la Netflix în cele două sezoane ale producției „Iubirea. Curs pentru începători” („Așk 101”), alături de Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu.

Ce rol joacă în „Păzește-mă de mine!”

În serialul „Păzește-mă de mine!”, Alina îi dă viață lui Mahur Türel, fiica unui afacerist de succes, pasionată de fotografie, care se îndrăgostește de Maraşlı (Burak Deniz), un veteran din forțele speciale turcești care devine bodyguardul familiei sale.

„Am fost fericită să fac parte din distribuția serialului „Păzește-mă de mine!”, am crezut în acest proiect. Cred că semăn foarte mult cu Mahur, personajul meu, mai ales din punct de vedere emoțional. Mahur este încăpățânată și știe mereu ce vrea. E o fire sinceră și delicată, care nu suportă nedreptatea și crede că totul ar trebui făcut în cel mai corect mod, chiar dacă provine dintr-o familie bogată. Și, la fel ca și ei, îmi place să fac poze și am un aparat profesionist. Îmi pare rău ca nu mi-am dezvoltat acest hobby”, a declarat actrița celor de la sabah.com.tr.

Alina și Burak, un cuplu frumos doar pe micile ecrane

Chimia dintre Alina și partenerul ei din serial, Burak Deniz (protagonistul din „Povestea noastră”) i-a făcut pe mulți să creadă că între cei doi s-ar fi născut o idilă dincolo de camerele de filmat. Mai ales că Alina a avut mereu cuvinte de laudă la adresa lui Burak, iar la ședințele foto l-a sorbit din priviri. 

„Îmi place foarte mult să lucrez cu el. Energiile noastre se potrivesc. Este serios și muncitor când trebuie, dar și foarte amuzant și un partener de discuție minunat. Sunt foarte fericită că am avut o astfel de armonie pe platouri”, a zis ea, citată tot de sabah.com.tr. 

Din păcate pentru cei care și-ar fi dorit să îi vadă împreună și în viața reală, Burak a avut o relație cu modelul Didem Soydan. Povestea lor de iubire s-ar fi terminat însă de curând. Conform gazetevatan.com, Burak și Didem s-ar fi despărțit la sfârșitul lunii octombrie din cauza crizelor repetate de gelozie ale lui Didem.

La rândul ei, și Alina este într-o relație, susține cnnturk.com. Ea s-ar iubi de mai mulți ani cu un cântăreț turc mai mare cu 17 ani decât ea, Mithat Can Özer. 

În ce va mai juca Alina Boz

Următorul proiect al Alinei va fi o peliculă intitulată „Bandırma Füze Kulübü”. Povestea are la bază o întâmplare adevărată a unor adolescenți turci, care, în anii 1960, s-au clasat pe locul al treilea în lume (după SUA și Germania) într-o competiție a lansatorilor de rachete.

Conform televizyongazetesi.com, filmările au început recent, iar alături de Alina din distribuție mai fac parte, printre alții, Deniz Can Aktaş, Aslı Bekiroğlu și Büşra Develi.

Alina s-a născut în urmă cu 23 de ani la Moscova, mama ei fiind rusoaică, iar tatăl imigrant turc din Bulgaria. Ea s-a mutat la Istanbul împreună cu familia pe când avea 7 ani și nu știa încă limba turcă. S-a adaptat însă repede și a luat cursuri de teatru și de dans.

După liceu, s-a înscris la Departamentul de Teatru al Universității Kadir Has, iar primul rol l-a obținut în 2013, la vârsta de 15 ani, în producția „Cesur Hemşire”.  

În afară de „Furtună pe Bosfor” și „Ține-mă de mână!”, pe micile noastre ecrane Alina a mai fost văzută și într-un rol secundar (Princess Anastasia Romanova) în serialul „Patria mea esti tu!”.

Alina are 4 milioane de urmăritori pe Instagram, iar anul acesta a semnat un contract pentru a fi imaginea unui brand de săpun, contract care i-a adus în cont 1 milion de lire turcești (aproximativ 90.000 de euro).

alina-boz-170355015_279035710433327_8295348520658278644_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton