Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Ada Dumitru din echipa Faimoșilor, de la „Survivor România” 2023. Bebe Cotimanis este tatăl ei vitreg

Cine este Ada Dumitru din echipa Faimoșilor, de la „Survivor România” 2023. Bebe Cotimanis este tatăl ei vitreg
7

de Roxana Mirea,

Ada Dumitru se numără printre cei 12 Faimoși care au acceptat să plece în aventura vieții lor la „Survivor România” 2023, de la Pro TV. Actrița are o activitate bogată în teatrul românesc și a colaborat și cu regizori străini. Iată cine este Ada Dumitru de la „Survivor România” 2023.

Cine este Ada Dumitru de la „Survivor România” 2023.

Ada Dumitru a acceptat să facă parte din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2023. Ea a absolvit, în anul 2017, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, dar debutul actoricesc l-a avut la vârsta de 15 ani.

În anul 2019, Ada a urmat, la Berlin, atelierul de creație de personaj condus de Susan Batson, care a fost profesoara de actorie a lui Nicole Kidman. Ada este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

De asemenea, actrița a colaborat și cu regizori străini și a jucat în serialele de televiziune „Three Knee Deep” și „The Pact”, pe lângă activitatea ei bogată în teatrul românesc, potrivit protv.ro. Ada Dumitru a lucrat timp de 5 luni ca asistent de regie pentru Tim Burton, care a regizat serialul „Wednesday” și a jucat în serialul „La Oraș”, difuzat de VOYO, interpretând rolul lui Britney.

Pe de altă parte, Ada Dumitru n-avea cum să nu fie pasionată de sport. Printre pasiunile ei se numără călăria, boxul, cascadorie fil, dar și sporturile extreme, preucum enduro, extreme ski, bungee, free jumps, wake boarding și fly boarding.

Tatăl vitreg al Adei Dumitru este Bebe Cotimanis

Mama Adei Dumitru este Iulia Dumitru, care are o relație de ani de zile cu actorul Bebe Cotimanis. Ada Dumitru are o relație de prietenie cu celebrul actor, dar și una de tată-fiică. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Ada Dumitru a dezvăluit ce sfaturi a primit de la mama ei, dar și de la tatăl ei vitreg.

cine-este-ada-dumitru-din-echipa-faimosilor-de-la-survivor-romania-2023.-bebe-cotimanis-este-tatal-ei-vitreg-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nu-mi dau seama cum mă văd în această competiție. Mama mi-a spus să nu vorbesc urât, că lumea de la teleivizor nu știe că sunt o persoană educată. Bebe tot cu să nu înjuri m-a luat. E un soi de relație tată-fiică, adică uneori îmi scapă pe gura „tata”, fată de Bebe pentru că e foarte patern și foarte atent. Dar în același timp e și o prietenie între mine și Bebe, adică suntem și foarte similari ca actori și ca oameni, ne înțelegem foarte bine”, a povestit concurenta de la „Survivor România” 2023.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023

Din 9 ianuarie 2023, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un sezon mai tare ca niciodată.

Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Alături de Gheboasă, din echipa Faimoșilor mai fac parte Vlad Munteanu (DOC), Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă, Jorge, Maria Constantin, Carmen Grebenișan, Bianca Patrichi, Vica Blochina, Ada Dumitru, Remus Boroiu și Ionuț Iftimoaie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton