Homepage  / Vedete străine

Cine este Alba Baptista, noua iubită a lui Chris Evans. Cum s-ar fi cunoscut

Cine este Alba Baptista, noua iubită a lui Chris Evans. Cum s-ar fi cunoscut
7

de Roxana Mirea,

Chris Evans, care l-a interpretat pe Căpitanului America, are reputația de a fi atrăgător, amuzant, fermecător, inteligent și un tip de treabă. Pe de altă parte, actorul este unul dintre cei mai râvniți burlaci de pe planetă, având în vedere faptul că este, încă, necăsătorit. Desigur, se zvonește că acesta ar avea o relație cu Alba Baptista, vedeta serialului Netflix, „Călugărița războinică”.

Cine este Alba Baptista, noua iubită a lui Chris Evans

Primele zvonuri referitoare la faptul că celebrul actor Chris Evans are o relație cu frumoasa actriță Alba Baptista au apărut în ianuarie 2022, dar este posibil ca Evans să se fi îndrăgostit mai devreme de vedeta din „Călugărița Războinică”.

Fanii ar fi observat în toamna anului 2020 că Evans o urmărea pe Instagram pe Alba Baptista, dar ea nu l-a urmărit înapoi până în iunie 2021. Pe de altă parte, au existat, de asemenea, zvonuri că Alba Baptista a petrecut Revelionul trecut în Los Angeles, unii speculând că fotografiile pe care le-a împărtășit pe Instagram ar fi putut fi făcute în curtea lui Chris Evans. De asemenea, s-a speculat că interpretul Căpitanului America a vizitat-o pe Alba în Lisabona, la un moment dat.

The Gray Man Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Chris Evans și Alba Baptista s-ar putea să aibă o relație amoroasă, dar având în vedere cât de discret este el cu privire la viața sa sentimentală, este puțin probabil ca unul dintre ei să confirme sau să infirme zvonurile.

Acestea fiind spuse, de Halloween, anul acesta, zvonurile unei idile au devenit mai puternice când Alba Baptista și mama ei ar fi fost în Massachusetts, unde locuiește Evans. În plus, mama actriței a împărtășit aceeași fotografie cu dovleci sculptați ca Evans.

Dacă vă întrebați cum s-au cunoscut Alba Baptista și Chris Evans, se crede că cei doi s-ar fi întâlnit în Europa în timp ce ea filma pentru „Călugărița războinică”, iar el, pentru „The Grey Man”, deși niciuna dintre locațiile de producție n-a coincis una cu cealaltă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton