Homepage  / Netflix

O celebră actriță de la Bollywood li se alătură lui Gal Gadot și Jamie Dornan în „Heart Of Stone”

O celebră actriță de la Bollywood li se alătură lui Gal Gadot și Jamie Dornan în „Heart Of Stone”
4

de Andreea Hentea,

Alia Bhatt (29 de ani), una dintre cele mai celebre actrițe de la Bollywood, va juca primul său rol în limba engleză în thrillerul de spionaj „Heart of Stone”. Acesta va fi difuzat de Netflix și îi va avea în rolurile principale pe Gal Gadot și Jamie Dornan, scrie deadline.com.

Încă nu se știu detalii despre acțiunea filmului produs de Skydance Media, care va fi difuzat de Netflix. Regia filmului „Heart of Stone” va fi semnată de Tom Harper, iar scenariul va fi scris de Greg Rucka și Allison Schroeder. Gal Gadot va fi unul dintre coproducătorii filmului, alături de soțul ei, Jaron Varsano, prin compania lor de producție, Pilot Wave.

„Heart of Stone” reprezintă un proiect prioritar pentru Netflix după câștigarea licitației strânse pentru acesta la începutul anului trecut, când mai multe studiouri s-au luptat pentru drepturile asupra poveștii.

Cine este Alia Bhatt

Pentru Alia Bhatt, acest film reprezintă un pas decisiv. După ce a dominat scena bollywoodiană, fiind una dintre cele mai mari vedete de film din India, și a câștigat patru premii Filmfare (care recunosc excelența în film în industria cinematografică în limba hindi), ea a jucat în recentul film „Gangubai Kathiawadi” (lansat pe 25 februarie), care a avut cele mai mari încasări înregistrate de un film bollywoodian de la începutul pandemiei.

Un alt film în care a jucat Alia Bhatt, „Gully Boy” (2019), a avut premiera la Festivalul de Film de la Berlin și a fost propunerea Indiei la Oscar la categoria Cel mai bun film străin.

Actriță și cântăreață, Alia Bhatt s-a născut pe 15 martie 1993 într-o familie de actori. Are cetățenie britanică și, până la acest „Heart of Stone”, a jucat doar în filme vorbite în limba hindi.

A primit numeroase premii pentru interpretare, inclusiv cele patru prestigioase trofee Filmfare, și este una dintre cele mai bine plătite actrițe din India. Ea a apărut în lista celor mai importante o sută de celebrități alcătuită de Forbes India, în anul 2014, și a fost inclusă de Forbes Asia în lista celor mai importante treizeci de personalități sub 30 de ani, în 2017.

Bollywood Actress Alia Bhatta promotes her upcoming Movie Gangubai KathiawadiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton