Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel. Cum arată și cu ce se ocupă

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel. Cum arată și cu ce se ocupă
8

de Roxana Mirea,

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV, are o iubită superbă și inteligentă, al cărei nume este Ana Maria Pop. Cei doi au o relație de câteva luni, care a început înainte ca el să plece în Republica Dominicană. Iată cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor 2022.

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel

Povestea de dragoste dintre Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, a început înainte ca prezentatorul Survivor 2022 să plece în Republica Dominicană. Partenera lui Daniel Pavel a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță, potrivit click.ro.

În anul 2014, aceasta a absolvit un curs de actorie. De asemenea, a jucat și în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes. Acum, iubita lui Daniel Pavel este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016.

„Este o poveste lungă. Am început Dreptul la Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat.

Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului.

Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii”, a povestit Ana Maria pentru revista Luxury.

daniel-pavel-iubita-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce relații a mai avut iubita lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop a urmat o serie de cursuri de dezvoltare personală și actorie pentru a se cunoaște mai bine, dar și pentru a scăpa de tracul pe care îl avea când se afla în instanță, din postura de avocat. Totuși, ea nu a vrut să aibă o carieră pe termen lung în domeniul actoriei, așa că s-a întors la meseria ei de bază.

„În urmă cu aproape un an, am simțit nevoia unei schimbări, deoarece de multe ori trebuie să schimbi ceva pentru a-ți oferi șansa să evoluezi, iar oamenii cu care am rezonat cel mai bine și care mi-au oferit o oportunitate reală de dezvoltare profesională au fost cei de la Hagag Development Europe.

După o sesiune de interviuri în țară și în Israel, am bătut palma. Ce pot afirma cu toată sinceritatea este că acest job este exact ceea ce îmi doream, iar atribuțiile pe care le am aici mă reprezintă„, a adăugat Ana Maria.

Pe de altă parte, iubita lui Daniel Pavel nu este străină de lumea mondenă. Aceasta a mai fost împreună și cu Horia Tecău și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton