Homepage  / Vedete româneşti

Cine este bărbatul pe care Delia l-a iubit în secret. „Mă ignora”

Cine este bărbatul pe care Delia l-a iubit în secret. „Mă ignora”
10

de Roxana Mirea,

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Aceasta este căsătorită de aproximativ 10 ani cu Răzvan Munteanu, însă jurata de la iUmor, până să-și întâlnească adevărata dragoste, a mai avut și alte relații. De cine a fost Delia îndrăgostită în secret.

Pe cine a iubit Delia în secret

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, se iubesc extrem de mult și sunt foarte fericți împreună. Totuși, până să-și întâlnească adevărata dragoste, Delia a mai avut și alte relații. Cele mai cunoscute relații ale ei au fost cele cu Matteo și Edi Iordănescu. Totuși, artista a fost îndrăgostită în secret de un tânăr pe care l-a revăzut, după mulți ani, pe scena de la X Factor, acolo unde ea este membră a juriului din anul 2012.

d1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Se pare că prima iubire a Deliei Matache a fost artistul Ovidiu Anton. În adolescență, aceasta dezvoltase o pasiune pentru el, însă între ei nu a fost niciodată nimic mai mult. Cu toate că Delia era îndrăgostită de colegul ei, Ovidiu Anton ar fi ignorat-o la vremea respectivă.

„Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora”, declara atunci Delia la X Factor, potrivit playtech.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton