Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este Bhad Bhabie, artista care a primit 52 de milioane de dolari de la fani

Cine este Bhad Bhabie, artista care a primit 52 de milioane de dolari de la fani
9

de Andra Stana,

Bhad Bhabie, care a cunoscut celebritatea după ce a apărut în emisiunea lui Dr. Phil, și care a fost implicată în numeroase scandaluri de atunci, a câștigat 52 de milioane de dolari pe platforma OnlyFans.

Bhad Bhabie, pe numele său adevărat Danielle Peskowitz Bregoli, astăzi în vârstă de 19 ani, a devenit cunoscută după ce a fost invitată în emisiunea lui Dr. Phil. Atunci, tânăra a discutat despre relația precară pe care o avea cu mama ei.

Astăzi, rapperul american se poate lăuda cu 15 albume lansate. De asemenea, recent, artista s-a lăudat că a făcut o avere cu ajutorul platformei OnlyFans.

Cine este Bhad Bhabie, artista care a primit 52 de milioane de dolari de la faniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Tânăra a publicat pe contul personal de Instagram, unde are peste 16 milioane de urmăritori, o imagine în care apare totalul veniturilor de pe OnlyFans câștigat în perioada 1-25 aprilie. Suma depășește 52 de milioane de dolari, scrie billboard.com.

În 2021, Billboard a confirmat că artista de 19 ani a câștigat 1 milion de dolari cu ajutorul contului deschis pe OnlyFans. Mai precis, Bhad Bhabie a strâns uriașa sumă în doar șase ore de la lansarea contului său pe platforma respectivă.

Bhabie oferă fanilor săi un abonament în valoare de 23.99 de dolari pe lună. Cei care plătesc această sumă primesc acces la fotografii și video-uri pe pagina ei de OnlyFans. Totodată, artista le promite fanilor cu abonament că vor primi și mesaje private.

”Trimite-mi un mesaj privat,” sunt cuvintele cu care tânăra își întâmpină fanii pe pagina OnlyFans. ”Sunt aici și răspund în fiecare seară”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton