Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Bianca Patrichi de la Survivor România 2023. A participat și într-o emisiune de la Antena 1

Cine este Bianca Patrichi de la Survivor România 2023. A participat și într-o emisiune de la Antena 1
10

de Andra Stana,

Bianca Patrichi a acceptat provocarea Survivor România 2023. Ea se numără printre Faimoșii care se luptă pentru titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Cine este Bianca Patrichi, concurenta de la Survivor România 2023

Bianca Patrichi face parte din echipa Faimoșilor în noul sezon Survivor România, emisiune difuzată la PRO TV.

Ea s-a născut pe 2 iunie 1989 și a terminat Liceul de Coregrafie Floria Capsali din București. Aceasta e licenţiată a Facultăţii de Coregrafie din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, scrie click.ro.

Cine este Bianca Patrichi de la Survivor România 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În vârstă de 33 de ani, Bianca Patrichi este dansatoare și coregrafă. Potrivit descrierii sale de pe Instagram, rețea socială unde are peste 25.800 de urmăritori, ea e foarte pasionată și de fotografie.

Bianca a apărut pentru prima oară la TV, la postul public. A fost prezentatoare a rubricii Meteo, în cadrul matinalului de la TVR 1, Cu capu-n zori.

Bianca Patrichi a fost și ispită la Insula iubirii

Tânăra nu se află la prima apariție în lumina reflectoarelor. Acum o vreme, Bianca a participat la altă emisiune, de această dată la Antena 1. Ea a fost una dintre ispitele din show-ul Insula Iubirii.

„Bianca Patrichi are 32 de ani și a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită. Nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi.

Nu a mai petrecut trei săptămâni fără telefon şi în compania unor persoane complet necunoscute, aşa că porneşte în aventură deschisă către experienţe noi’, se arată într-un comunicat.

„Merg până la capăt. Bineînțeles că îmi doresc foarte mult să trăiesc momente foarte frumoase. Ispitesc fără să îmi dau seama, doar încercând să fiu prietenoasă’, spunea Bianca Patrichi de la Survivor 2023, la Antena 1.

Ce legătură are cu regretatul coregraf Cornel Patrichi

Fosta ispită de la Insula Iubirii a recunoscut, într-un interviu mai vechi, că are, cu adevărat, legătură cu Gina Patrichi și Cornel Patrichi.

Bianca Patrichi este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi, scrie viva.ro. Gina Patrichi i-a fost mătușă, însă cea dintâi s-a stins din viață când ispita de la Insula Iubirii era foarte mică. Actuala Faimoasă de la Survivor România 2023 a povestit că a ținut legătura cu văduva artistului, Cornelia Patrichi. Totodată, Bianca a recunoscut că, la un moment dat, ar fi trebuit să colaboreze.

„Da, suntem rude. Doamna Gina Patrichi mi-a fost mătuşă, dar, când dânsa a murit, eu eram foarte mică, am cunoscut-o doar din filme şi din ceea ce mi-a povestit tata despre dânsa.

Dom­nului Cornel Patrichi i-am fost tot nepoată, dar, din fericire, pe el am avut bucuria să-l întâlnesc când eram deja mare şi îi păstrez o amintire foarte plăcută.

De asemenea, am ţinut legătura cu doamna Cornelia Patrichi, soţia domnului Pa­trichi. Chiar ar fi tre­buit ca, la un moment dat, să colaborăm pro­fe­sional: dânsa a vrut să mă ia ca solistă la Teatrul Constantin Tănase, unde lu­cra, dar în perioada aceea aveam un pro­gram foarte încărcat şi mi-a fost im­posibil să mă degrevez de angaja­men­tele deja acceptate’, a povestit Bianca Patrichi, ispita de la Insula Iubirii, mai demult, pentru formula-as.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton