Homepage  / Televiziune

Cine este Biran Damla Yılmaz, frumoasa actriță din serialul „Nehir”. Cu cine se iubește în realitate

Cine este Biran Damla Yılmaz, frumoasa actriță din serialul „Nehir”. Cu cine se iubește în realitate

de Ioana Maria,

Postul Kanal D ne-a readus-o pe micile ecarane, din 26 iulie, pe Biran Damla Yılmaz într-un serial turcesc atipic, “Nehir”/ “Baraj”, care, în țara de origine a fost difuzat de postul Fox TV din 17 martie 2020 - 11 mai 2021.

De data aceasta Biran, pe care o știți și din serialul „Petale de singurătate” (“Kırgın Çiçekler”, 2015-2018), intră în pielea lui Nehir, o tânără care își câștigă existența escrocând bărbați bogați alături de cea pe care o prezintă drept mama ei, Zerrin (Sumru Yavrucuk).

Nehir ar vrea să facă o schimbare în viața ei și are ocazia când începe să vorbească în mediul online cu un bărbat misterios, Nazim (Feyyaz Duman). Obișnuită să amăgească bărbații pentru propriile interese financiare, Nehir este și ea mințită la rândul ei de Nazim, un bărbat cu cicatrici pe față, care o face să creadă, trimițându-i o poză cu un coleg, că este un tânăr chipeș. Dar minciuna are picioare scurte atât pentru Nazim, cât și pentru Nehir. 

Biran s-a născut în urmă cu 24 de ani la Istanbul și de mică a fost pasionată de actorie. În 2014 a debutat cu un rol minor în serialul de epocă „Suleyman Magnificul”, iar până la Nehir a mai jucat în câteva seriale, dar și în 2 filme: comedia “Çılgın Dersane 4: Ada” (2014) și drama “Mucize 2: Aşk” (2019).

Actrița a mărturisit, într-un interviu, celor de la haberturk.com că „de la care fiecare rol pe care l-am avut am învățat câte ceva și fiecare mi-a lărgit orizonturile”. Dornică de perfecționare ea a adăugat: “indiferent în câte proiecte esti implicat, trebui să fii mereu entuziasmat, hotărât și mai ales deschis învățării”.

Ce proiect are Biran Damla Yilmaz după “Nehir”

Biran se va întoarce pe platourile de filmare la sfârșitul verii pentru un rol secundar despre care încă nu se știu foarte multe detalii. Conform cnnturk.com, ea va juca în sezonul cinci al producției „Prețul fericirii” (“Yasak Elma”), în care va apărea odată cu episodul 111. Serialul, ai cărui protagoniști sunt Şevval Sam, Eda Ece și Berk Oktay, va reveni pe micile ecrane turcești în septembrie. La noi, primele 3 sezoane ale acestei producții au fost difuzate anul trecut de Kanal D. 

Cu cine se iubește în realitate Biran Damla Yilmaz

Deși mulți fani și-ar dori să o vadă și în viață de zi cu zi alături de partenerul ei din Nehir, Feyyaz Duman, actrița a avut vara trecută o idilă cu un milionar, Fethi, membru ar unei familii cu afaceri prospere în Turcia, Sabancı. Cei doi au fost surprinși la vremea respectivă la bordul unui yacht de lux, însă relația lor nu a ținut mult timp.

În luna iunie a acestui an Biran a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un asistent de regie, Deniz Can Celik, la pisicina unui hotel din Bodrum.

Gurile rele spun însă că cei doi s-au cam răcit după vacanța frumoasa petrecută împreună și că în prezent actrița își dedică timpul liber călătoriilor și celor 3 câini ai săi.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Biran Damla Yılmaz (@bdamlayilmaz)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton