Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Bruja, concurentă în noul sezon America Express 2023

Cine este Bruja, concurentă în noul sezon America Express 2023
9

de Andra Stana,

Bruja se numără printre concurenții America Express 2023, noua variantă gândită de Antena 1 pentru formatul Asia Express. Aceasta face echipă cu Pufeh și a plecat deja la filmările show-ului prezentat de Irina Fodor.

Bruja și Pufeh formează una dintre cele 8 echipe de la America Express 2023. Cine este Bruja, concurenta care va călători pe Drumul Aurului și se va lupta pentru cei 30.000 de euro puși în joc de Antena 1.

Bruja este o cântăreață de muzică trap

Bruja, pe numele ei adevărat Teodora Mîzgoi, este o cântăreață de muzică trap în vârstă de 27 de ani. Trapul combină beat-ul de bază trap, muzica electronică, muzica hip-hop, muzica rap și muzica rock, scrie wikipedia.org.

Cine-este-Bruja-concurenta-America-Express-2022-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Bruja a debutat în muzică acum 2 ani. Atunci, ea a impresionat cu timbrul său unic la Urbanist Sessions.

Până acum, Bruja a colaborat cu mai mulți artiști de la noi, printre care Irina Rimes și Karmen. Featuringul cu Connect-R pentru piesa „Cântăreți de karaoke” a făcut-o să fie astăzi unul dintre cei mai urmăriți trapperi din industria românească, scrie playtech.ro.

În competiția de la Antena 1, Bruja face echipă cu Pufeh, un cunoscut influencer de la noi. „și-am plecat!Pace la toatĂ lumea! #BruFi”, a scris Bruja într-o postare pe Instagram, pe 25 mai, înainte de plecarea spre Mexic.

De ce a acceptat să participe la America Express 2023

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales:)) și emoțională.

Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express”, au declarat Bruja și Pufeh referitor la participarea lor în show-ul de la Antena 1.

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton