Homepage  / Seriale turceşti

Cine este Caner Cindoruk, Volkan din serialul turcesc „Infidelul”

Cine este Caner Cindoruk, Volkan din serialul turcesc „Infidelul”
7

de Ioana Maria,

Caner Cindoruk, actorul care dă viață personajului principal masculin Volkan, din noua producție turcească “Infidelul”, care va intra în casele românilor din 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D, a dezvăluit motivul pentru care povestea din “Infidelul” ne va cuceri.

Caner Cindoruk, unul dintre cei mai apreciați actori turci ai momentului, a făcut câteva mărturisiri în presa spaniolă referitor la succesul producției “Infidelul”, serialul care a cucerit inimile a milioane de fani în întreaga lume.

Serialul a ajuns în peste treizeci de țări, printre care Peru, Argentina, Macedonia, Israel, Romania, Spania, Ungaria, Chile, Honduras, Costa Rica, El Salvador, Croatia, Montenegru, Bulgaria, Gracia, Franta, Puerto Rico si Statele Unite ale Americii.

Infidelul a atins inimile atâtor oameni, din țări diferite, naționalități diferite … mi este uimitor. (…) Infidelitatea, știm cu toții, poate fi întâlnită oriunde în lume, cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor, și de aceea cred că serialul a cucerit rapid un public atât de vast”, a spus Caner Cindoruk pentru presa din Spania.

Cine e Volkan din serialul turcesc „Infidelul”

Volkan, personajul interpretat de Caner Cindoruk, în producția “Infidelul”, este prins între dragostea pe care o nutrește, deopotrivă, pentru două femei: soția sa, Asya (Cansu Dere), un doctor renumit, alături de care are un copil, pe Ali (Alp Akar), și Derin (Melis Sezen), fiica unui important om de afaceri, o tânără de care s-a îndrăgostit nebunește.

Fanii serialelor de succes de la Kanal D vor fi martori, încă din primele momente ale difuzării din fascinanta producție “Infidelul”, cum viața perfectă a frumoasei Asya s-a dovedit a fi o minciună cruntă, iar trădarea este cea care va schimbă viețile celor implicați, pentru totdeauna.

„Povestea pe care o veți descoperi în Infidelul este universală, de actualitate, și poate fi întâlnită în orice colț al lumii, în orice familie, sau relație. Cu toții ne putem identifica cu o astfel de astfel de situație „, a mai adăugat actorul Caner Cindoruk.

Caner Cindoruk, în vârstă de 42 de ani, este un actor turc de teatru, de film și de televiziune, iar fanii serialelor turcești l-au mai putut urmări în serialul (“Hanimin Ciftligi”), producție difuzată de Kanal D.

Alături de Cansu Dere și Caner Cindoruk, telespectatorii români îi vor putea urmări în noul serial “Infidelul” și pe Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, nume rezonante ale cinematografiei turcești.

Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

volkan-252008629_6453393368067480_5317804618789352160_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton