Homepage  / Seriale turceşti

Cine este Cansu Dere, Asya din serialul turcesc „Infidelul”

Cine este Cansu Dere, Asya din serialul turcesc „Infidelul”
5

de Andra Stana,

Cansu Dere, actrița care îi dă viață personajului principal feminin Asya, din noua producție turcească „Infidelul”, care va intra în casele românilor din 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D, a dezvăluit motivul pentru care a tulburat-o povestea din „Infidelul”.

Miercuri, 17 august, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești vor putea urmări premiera serialului ”Infidelul” (titlul original: Sadakatsiz). Aceștia se vor putea bucura de o nouă producție de excepție, care le va cuceri inimile. Povestea noului serial turcesc este presărată cu momente impresionante.

“Infidelul” se remarcă cu o distribuție impresionantă și un scenariu realist. În centrul acţiunii se află Asya, personaj interpretat excepţional de actrița Cansu Dere.

Cine este Cansu Dere, Asya din serialul turcesc „Infidelul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cine e Asya din serialul turcesc „Infidelul”

În “Infidelul”, Cansu Dere devine Asya, eroina producției, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viața sa.

”Povestea acestei femei extrem de puternice, dar și vulnerabile, în același timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului! M-a tulburat puternic și cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaște lupta și drama. E cumplit să fii mințit de omul în care credeai și alături de care te vedeai întreaga viață. Asya pățește asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului. Determinarea aceasta a ei este o lecție pentru oricine”, spune Cansu Dere despre personajul pe care îl interpretează.

Cansu Dere, în vârstă de 41 de ani, este o actriță turcă, model și fostă Miss Turcia. Fanii serialelor turcești au îndrăgit-o încă din rolul Firuze, pe care artista l-a interpretat remarcabil în super-producția ”Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl), producție difuzată de Kanal D. De asemenea, Cansu Dere i-a dat viață lui Sîla din „Puterea destinului”. Cansu a bătut recent palma cu Disney+ și va juca într-un nou serial.

Alături de Cansu Dere și Caner Cindoruk, telespectatorii români îi vor putea urmări în noul serial “Infidelul” și pe Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, nume rezonante ale cinematografiei turcești.

Nu ratați, miercuri, 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D, marea premieră “Infidelul”, o poveste de viață impresionantă, despre iubire fără limite și trădare. Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton