Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Cum arată soția lui, Livia

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Cum arată soția lui, Livia
10

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea participă la „America Express”, de la Antena 1, alături de bunul lui prieten Nelu Cortea. Cei doi au mereu glumele la ei și, indiferent cât de grele sunt provocările de pe Drumul Aurului, nu își pierd simțul umorului. Iată cine este Cătălin Bordea de la „America Express” 2023.

Cine este Cătălin Bordea de la America Express 2023

Cătălin Bordea face o echipă excelentă cu Nelu Cortea, la „America Express” 2023. Cătălin, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din România. De asemenea, el a fost coprezentator la „Un show păcătos”, apoi la „Xtra Night Show”, emisiuni prezentate de Dan Capatos. De asemenea, el a fost și actor în producții precum „La Bloc”, unde l-a interpretat pe George, și „Fete cu lipici”, unde a avut rolul lui Giani.

Cătălin Bordea s-a născut în 1985 la Botoșani. A studiat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, din București, scrie unica.ro.

Actorul de stand-up este foarte împlinit și pe plan personal. Acesta este căsătorit cu Livia. Povestea lor de dragoste a început în anul 2012.

cine-este-catalin-bordea-de-la-america-express-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cătălin Bordea a avut o copilărie grea

Cătălin Bordea nu a avut deloc o copilărie ușoară. Mama lui a rămas nsărcinată la 16 ani, iar părinții săi s-au despărțit după doi ani de la nașterea lui. Apoi, Cătălin a fost abandonat de tatăl său într-un autobuz. Cea care l-a găsit a fost chiar bunica lui, care, dintr-o coincidență, s-a urcat fix în același mijloc de transport.

Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a povestit Cătălin Bordea, în urmă cu ceva timp la „Un show păcătos”, potrivit click.ro.

Mama lui a încercat să își refacă viața, dar fără succes. Comediantul a dezvăluit că a fost crescut de șapte tați.

De toți s-a despărțit din nepotrivire de caracter. (…) La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, a mai spus Bordea.

Cătălin Bordea este căsătorit cu Livia

Livia și Cătălin Bordea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2012. După doi ani de relație, în 2014, cei doi s-au căsătorit civil. În 2019 au făcut și cununia religioasă. Ceremonia, la care au participat doar prietenii apropiați și familia, a avut loc într-un cadru natural de poveste. Mirii au ales să poarte ținute elegante, dar simple.

cine-este-catalin-bordea-de-la-america-express-2023-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Am avut atunci cele mai mari emoții din toată viața mea. Cătălin nu îmi văzuse rochia de mireasa și abia așteptam să îi văd reacția. Am ales sa nu port nici machiaj, nici sandale; să fiu așa cum mă știu și cum mă știe el. Am plâns mult (de fericire), am râs mult și sper să țin cu mine toată viața sentimentele de atunci”, a scris Livia pe Instagram, în dreptul unui video de la nuntă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton