Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Crina Abrudan de la Survivor România 2023. Este soția unui fost fotbalist celebru

Cine este Crina Abrudan de la Survivor România 2023. Este soția unui fost fotbalist celebru
10

de Andra Stana,

Crina Abrudan a acceptat provocarea Survivor România 2023. Ea s-a alăturat recent Faimoșilor care se luptă pentru titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Cine este Crina Abrudan, concurenta de la Survivor România 2023

Crina Abrudan face parte din echipa Faimoșilor în noul sezon Survivor România, emisiune difuzată la PRO TV. Ea ocupă locul lăsat liber de Vica Blochina.

Noua vedetă de la Survivor România 2023 are 45 de ani și este soția unui fotbalist celebru, Gabi Popescu.

Abrudan este cunoscută de la pupitrul știrilor sportive, pe care le-a prezentat ani de zile la Antena 1. De altfel, fosta prezentatoare de știri are o carieră de 15 ani în televiziune, scrie protv.ro.

Crina Abrudan, în prima ediție Survivor România: „Am venit pentru aventură”

După ce a prezentat ani la rand știrile sportive, Crina Abrudan considera că acum este șansă ei să ia parte la o competiție sportivă și să-și arate ei însăși de ce este în stare.

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atâţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Cine este Crina Abrudan de la Survivor România 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor, şi îmi doresc că împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a spus Crina Abrudan luni, 13 februarie, la prima ei apariție în cadrul Survivor România 2023.

Crina Abrudan și-a încercat norocul în afaceri

Pe lângă cariera din televiziune, Crina Abrudan este și o creatoare de conținut pe Instagram, unde are o comunitate de aproape 40.000 de urmăritori.

Totodată, noua Faimoasă nu este străină nici de lumea afacerilor. Înainte de începerea pandemiei, fosta moderatoare de știri și-a încercat norocul cu o afacere dedicată copiilor, când a deschis un loc de joacă.

„După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia”, a spus Crina, în momentul în care a pornit afacerea.

Din nefericire, proiectul nu a avut parte de succes din cauza pandemiei, sfârșind prin a da faliment.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton