Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic. Unde locuiește și cu ce se ocupă

Cine este Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic. Unde locuiește și cu ce se ocupă
7

de Roxana Mirea,

Dacă pe Florin Piersic Jr. îl cunoaște o țară întreagă, nu același lucru s-ar putea spune și despre fratele lui, Daniel. Cel din urmă a decis să plece definitiv din România și să se stabilească în Austria, unde locuiește alături de familia lui. Iată cine este Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic.

Cine este Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic

Daniel Piersic are 47 de ani și este fiul cel mic al marelui actor Florin Piersic. Daniel este rodul iubirii dintre Florin Piersic și Anna Széles, o colegă de breaslă cu origini maghiare cu care a fost căsătorit timp de 10 ani, divorțând în anul 1985.

Daniel Piersic locuiește în Austria încă de când era adolescent și a studiat comerțul exterior și relațiile internaționale, în prezent fiind angajat într-o corporație. Acesta este căsătorit, iar soția lui este actriță, fiind de origine maghiară. Cei doi au împreună doi băieți.

Acum ceva vreme, Daniel Piersic a vorbit despre modul în care s-a desfășurat copilăria lui după divorțul părinților.

cine-este-daniel-fiul-cel-mic-al-lui-florin-piersic-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă aici.

Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă însă m-am adaptat.

A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a declarat Daniel Piersic într-un interviu, potrivit impact.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton