Homepage  / Seriale turceşti

Cine este Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul principal, Nefise, în serialul „Aripi frânte”

Cine este Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul principal, Nefise, în serialul „Aripi frânte”
4

de Ioana Maria,

Pe postul tv Kanal D a început de curând un serial turcesc, „Aripi frânte” (în original: Kanatsız Kuşlar). Serialul a început luni, 4 iulie, și este difuzat de luni până miercuri, de la ora 20.00. În Turcia, producția a fost transmisă de postul Atv în 2017-2018 și a avut 46 de episoade.

Povestea dramatică o aduce în prim plan Nefise (interpretată de celebra actrița Deniz Bolışık), o mama necăjită, care după moartea subită a soțului ei a rămas cu patru copii în grijă: Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), pentru care are de gând să se sacrifice oricând și să lupta neîncetat pentru bunăstarea lor.

Cine este Nefise din serialul „Aripi frânte”

Emoția, determinarea, iubirea sunt doar câteva dintre ingredientele serialului „Aripi frante” care se difuzează săptămânal, de luni până miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Deniz Bolışık / Nefise din Aripi frânte

Îndrăgita producție are în centrul poveștii familia lui Nefise, interpretată de Deniz Bolışık, o mamă tânără, rămasă văduvă care trebuie să își crească cei patru copii. Experiențele acestei mame devotate, Nefise, țin telespectatorii cu sufletul la gură, de la un episod la altul, interpretarea actiței Deniz Bolışık fiind una de excepție.

„Nefise a devenit mamă la o vârstă foarte fragedă. Este o mamă care crește alături de copiii săi, încercând să îi pregătească pentru viață. Dar viață o ia și pe ea prin surprindere. Nefise este o femeie foarte naivă, cu inima curată și un suflet mare pentru care copiii ei sunt rațiunea de a trăi, și pe care îi iubește mai presus de sine însăși”, este portretizarea pe care actrița Deniz Bolışık o face personajului său, Nefise, pentru presa turcă.

Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în „Aripi franțe”, sunt amândoua femei puternice. Pentru frumoasă actrița cel mai mare vis este acela de a avea la rândul sau, un copil.

„Cel mai mult îmi doresc să fiu mamă. Profesional îmi doresc ca atunci când nu voi mai fi să las o amprenta în lumea filmului. Cred că sunt o femeie puternică și cred în verticalitatea unei persoane, fie că este bărbat sau femeie. Picioarele ar trebui să fie ferm înfipte pe pământ. Îmi place să fiu puternică și să am oameni cu caracter puternic în jurul meu”, a subliniat celebra actriță care spune că a moștenit aceste trăsături de la tatăl său, dar și atitudini și comportamente de la cea care i-a dat viață.

Cine este Deniz Bolışık

Actrița Deniz Bolışık s-a născut în anul 1982, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat. Părinții ei i-au descoperit talentul actoricesc încă din adolescență și au decis să își susțină fiica pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița.

Însă la vârstă majoratului, Deniz și-a schimbat opțiunile și a hotărât să studieze mai întâi Facultatea de Economie, în cadrul Universității Dokuz Eylül și ulterior a realizat că nu poate să renunțe nici la actorie și atunci s-a înscris și la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorul de Stat al Universității Hacettepe, devenind în cele din urmă atât economist cât și actriță.

Este cunoscută publicului pentru rolurile pe care le-a avut în seriale precum „Ayrılık”, „Eşref Saati”, ”Nazlı Yarim” sau „Aşkın Bedeli”.

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgită actrița Deniz Bolışık este o femeie extrem de discretă când vine vorba despre viață ei personală. Aceasta își dorește mereu să vină în atenția publicului doar cu reușitele sale pe plan profesional și nu cu aspecte din viață privată. Dacă in anul 2017, celebra actrița își vopsise parul brunet pentru a respecta cerințele scenariului pentru serialul Aripi frânte, in prezent frumoasa Deniz este o blondă superbă.

deniz-283263794_368722905234969_7677089445196681277_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Aripi frânte”, online. LIVE

În cazul în care nu îl poți urmări din fața televizorului, atunci poți accesa https://www.kanald.ro/live.html de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă pentru a vedea episodul online, subtitrat în limba română.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton