Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele două formează o echipă în noul sezon „Asia Express”

Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele două formează o echipă în noul sezon „Asia Express”
8

de Redactia Tvmania

Lidia Buble și sora ei, Estera, formează unul dintre cuplurile care vor participa în noul sezon Asia Express, ale cărui filmări vor începe luna aceasta. Dacă Lidia Buble este o cunoscută cântăreață, despre Estera Buble știm până acum că este make-up artist de profesie, este căsătorită și are doi copii.

Zilele trecute, Antena 1 a anunțat cele 9 echipe din „Asia Express”, sezonul 4, „Drumul Împăraților”. Printre vedetele care vor participa în show-ul de pe Antena 1 se numără și Lidia Buble și sora ei, Estera.

În mediul online, sora Lidiei Buble este comparată cu Angelina Jolie, scrie spynews.ro, care mai menționează că sora Lidiei și celebra actriță seamănă ca două picături de apă. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Estera Buble (@estera.buble)

Lidia Buble și-a dorit extrem de mult să participe la „Asia Express – Drumul Împăraților”, artista mărturisind că toată viața a așteptat o astfel de experiență. Acum, fosta iubită a lui Răzvan Simion a dezvăluit motivul pentru care a ales-o drept parteneră în concurs pe Estera dintre cei 11 frați ai săi.

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.

Lidia și Estera postează deseori fotografii împreună.

Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele două formează o echipă în noul sezon Asia Express (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alături de ele în aventura Asia Express vor merge și Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Sursa foto: Antena 1, instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton