Homepage  / Seriale turceşti

Cine este Fatih Al, Muzaffer din serialul turcesc „Aripi frânte”

Cine este Fatih Al, Muzaffer din serialul turcesc „Aripi frânte”
4

de Anda Dincă,

Serialul „Aripi frânte” (în original: “Kanatsız Kuşlar”), început la Kanal D pe 4 iulie, a cucerit telespectatorii cu povestea unei femei puternice, Nefise (Deniz Bolisik), care luptă pentru copiii ei în ciuda problemelor financiare pe care le are după moartea soțului.

Din categoria personajelor puternice, alături de Nefise, se remarcă și Muzaffer. Acesta este un om de afaceri autoritar care provine dintr-o familie bogată. Odată cu intrarea lui Nefise în viața lui, întreaga lui ordine se va schimba. 

Cine este Muzaffer din serialul turcesc „Aripi frânte”

Cel care îi dă viață lui Muzaffer este Fatih Al. Actorul, care a împlinit 45 de ani pe 12 iulie, s-a născut la Ankara și are la activ numeroase roluri, atât în seriale, cât și în piese de teatru și filme. Pe micile noastre ecrane l-ați văzut în “Suleyman Magnificul”, într-un rol secundar (Matrakçı Nasuh), dar și în “Trandafirul negru”.

Fatih apare și în două producții de la Netflix, serialul fantastic “The Gift” (“Atyie”) și serialul cu adolescenți “Iubirea: Curs pentru începători” (“Așk 101). Din păcate cea mai recentă producție TV în care a jucat, “Adı Sevgi” (difuzată anul acesta de Atv), a fost anulată după doar 11 episoade, din cauza audiențelor slabe. 

Ce zice Fatih Al despre personajul său din „Aripi frânte”  

„Muzaffer nu este un bărbat care să poată iubi ușor, dar odată ce cade în mrejele iubirii, nu prea are răbdare și își dorește ca femeia care îi place să-l iubească. Dacă nu poate obține ceea ce își dorește de la Nefise, tună și fulgeră. Poate că asta îi va schimba cursul vieții.

Va descoperi un alt mod de a iubi pe care nu l-a cunoscut până atunci. Dacă Muzaffer deschide suficient ochii pentru a vedea efortul depus de Nefise pentru cei patru copii ai săi, atunci s-ar putea ca aceasta să-l accepte în familia ei”, a declarat Fatih despre personajul său celor de la sabah.com.tr. “La prima vedere, Muzaffer apare ca reprezentantul puternic și autoritar al unei familii bogate. Dar el a muncit din greu toată viața. S-a luptat să crească și să extindă ceea ce avea. În timpul acestei lupte, nimeni nu l-a aplaudat, nu l-a sprijinit. Mereu a mers singur pe drum”, a adăugat el. 

Fatih Al a declarat că atunci când a citit scenariul serialului „Aripi frânte” a acceptat oferta “fără ezitare”, mărturisind că Muzaffer a fost un rol pe care nu-l mai jucase până atunci. 

Fatih nu este pasionat doar de actorie, timpul liber și-l dedică muzicii, fiind compozitor și textier. În ceea ce privește viață privată, în prezent el nu este căsătorit și nu are copii.

Fatih-ALIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton