Homepage  / Seriale turceşti

Cine este frumosul actor turc Caglar Ertugrul, Kerem Yiğiter din „Căsătorie cu bucluc”

Cine este frumosul actor turc Caglar Ertugrul, Kerem Yiğiter din „Căsătorie cu bucluc”
9

de Anda Dincă,

Începând cu 5 octombrie Pro 2 ni-l va aduce în case pe Caglar Ertugrul, un actor turc în vârstă de 33 de ani. Acesta va interpreta rolul principal masculin într-o comedie romantică, „Căsătorie cu bucluc” (“Afili așk”).

În serial, Caglar îl joacă pe Kerem Yiğiter, moștenitorul unei companii textile importante din Istanbul, afemeiat și petrecăreț, care se îndrăgostește de Ayşe Özkayalı (Burcu Özberk), o angajată de-a sa. Pe Caglar l-ați mai văzut în „Yaman” și „În dragoste și în război”, iar în prezent îl puteți revedea, tot la Pro 2, în „Fiicele doamnei Fazilet”.

El este originar din Izmir și a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică, din cadrul Universității Koç, din Istanbul. Ulterior a urmat cursurile unei școli de actorie, Akademi 35 Buçuk, iar în 2012 a debutat în televiziune cu un rol în serialul “Benim İçin Üzülme”. A jucat și în piese de teatru și în filme, iar dorința sa de perfecționare l-a făcut să călătorească la West Hollywood, unde a studiat la insitutul The Lee Strasberg, dar și la Los Angeles, unde a luat lecții de improvizație la The Groundlings Theatre & School.

Cu cine se iubește în viața reală Caglar Ertugrul

Calgar are din 2018 o relație cu tânăra Kayla Manukyan (28 de ani), asistentă de stilist. Cei doi au fost surprinși împreună la diferite evenimente de-a lungul anilor, printre care Săptămâna Modei de la Istanbul, dar și la plimbări romantice pe malul Bosforului. Pandemia i-a prins pe cei doi la Istanbul, deoarece Caglar a fost ocupat cu filmările serialului “Căsătorie cu bucluc”, un proiect de succes, care i-a adus și un premiu – Fluturele de Aur pentru “Cel mai bun actor de comedie romantic”. Producția a avut 38 de episoade și a fost difuzată în țara de originie în perioada iunie 2019 – martie 2020. 

Vara aceasta Calgar și Kayla au fost împreună într-o vacanță în stațiunea turcească Çeşme, însă acum câteva zile site-urile turcești, printre care și haberturk.com, au anunțat că povestea dintre cei doi a ajuns la final, ma ales că nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Despărțirea nu a fost însă comentată de niciunul dintre ei până acum. Și vara trecută tabloidele turcești i-a dat despărțiți pe Calgar și Kayla. Gurile rele spuneau atunci că actorul s-ar fi îndrăgostit de frumoasa Meryem Uzerli (Hurrem din “Suleyman Magnificul”), cea care ar fi trebuit să-i fie parteneră într-un proiect cinematografic care nu s-a mai concretizat. Însă știrile s-au dovedit a fi false. 

Caglar-Ertugrul-119943575_100514321817725_5848590052033056361_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În ce joacă în prezent

Anul acesta Caglar a filmat pentru un serial de acțiune, “Teşkilat” (“Ankara”), alături de Deniz Baysal, Ezgi Eyüboglu și Mesut Akusta. Primul sezon al producției a avut 14 episoade și s-a terminat în iunie. Serialul va avea și sezonul al doilea, acesta urmând să aibă premiera la postul turcesc TRT 1 pe 26 septembrie. În “Teşkilat” Caglar îi dă viață lui Serdar Kılıçarslan, un bărbat greu încercat de viață care și-a pierdut în copilărie atât mama cât și fratele. Serdar este cooptat într-o organizație secretă guvernamentală al cărei scop este să dejuce un atac terorist, dar și să îi prindă pe cei din spatele lui. Lucurile se complică pentru protagonist când află că iubita lui, Ceren (Ezgi Eyüboğlu), este aliată cu dușmanul.  

Caglar e pasionat de baschet și de surf, activități pe care le practică în timpul liber și spune că preferă liniștea Izmirului decât tumultul din Istanbul, oraș în care se duce doar când are filmări. Mai mult el are și un canal de YouTube, pe care urcă când are timp tot felul de video-uri amuzante:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton