Homepage  / Vedete străine

Ce nu știați despre Halil Ibrahim Ceyhan, protagonistul din „Moștenirea”

Ce nu știați despre Halil Ibrahim Ceyhan, protagonistul din „Moștenirea”
5

de Anda Dincă,

Happy Channel a cucerit telespectatorii din România toamna aceasta cu serialul turcesc „Moștenirea” (în original „Emanet”), ai căror protagoniști sunt Halil Ibrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu. Cei doi îi joacă pe Yaman și Seher, doi tineri care care se îndrăgostesc, în ciuda faptului că Yaman e un afacerist dur care are legături cu mafia.

Producția „Moștenirea” a fost lansată în Turcia în aprilie 2020 la postul Kanal 7 și a fost bine primită de către public. Din păcate însă cel de-al doilea sezon, care a debutat pe 13 septembrie și la care actorii filmează în prezent, nu se bucură de același succes (spun gurile rele), drept urmare producătorii încă nu s-au decis dacă vor face și sezonul al treilea. 

Halil Ibrahim Ceyhan zâmbește puțin, dar doar pe micul ecran

Halil Ibrahim Ceyhan (35 de ani) este cântăreț (una dintre piesele sale, “Leave Yourself to me” are două milioane de vizualizări pe YouTube), compozitor, manechin, iar în 2019 a debutat și în actorie, cu filmul „Hemen Döneriz”. “Moștenirea” este primul serial în care joacă și spune că este proiectul potrivit la momentul potrivit. 

Ibrahim este foarte conștiincios și dedică mult timp carierei sale, dar nu își neglijează familia, la care ține foarte mult: “Am fost un copil independent. M-am născut în Sivas și am crescut acolo. Sunt cel mai mare dintre frați, iar tatăl meu a lucrat într-o fabric. Îmi iubesc familia și îmi place să mă joc cu copiii”, a declarat el ziariștilor turci.

Fost manechin, Ibrahim este pasionat de modă și acordă o importanță deosebită aspectului fizic. Întrebat cum reușește să aibă mereu o freză impecabilă în serial, actorul a mărturisit că se spală o dată la două zile pe cap și că niciodată nu folosește apă fierbine.  

Cât privește viața sa amoroasă, Ibrahim a fost mereu foarte discret, iar paparazzi turci deși au fost pe urmele sale nu au reușit să-l surprindă în compania vreunei domnișoare până acum.

Anul acesta unele site-uri (printre care și sondakika.com) au scris ca între el și colega lui de serial, Sıla Türkoğlu, s-ar fi născut o poveste de dragoste dincolo de camerele filmat.

Întrebați dacă confirmă zvonurile apărute cei doi au ales să nu răspundă, spunând că doresc să vorbească doar despre carieră.

yaman-mostenirea-249034725_4557685687624607_104637085686936537_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cei de la www.magazinbalkan.eu au reușit anul acesta să îi ia și un interviu frumosului actor, în urma căruia am aflat ce înseamnă serialul “Moștenirea” pentru el, dar și ce planuri de viitor are. 

Relativ recent ai început să joci, ce te-a inspirat să faci asta?

Actoria a fost întotdeauna prioritatea mea. A fost important ca am acceptat sa fac parte din proiectul potrivit la momentul potrivit. 

Cât de mult s-a schimbat viața ta după rolul tău din serialul „Moștenirea”?

Desigur, cel mai important lucru este să fii recunoscut. Aceasta este partea cea mai plăcută a acestui job.

Cu rolul lui Yaman nu ai lăsat pe nimeni indiferent, care este secretul succesului tău?

Este foarte important să îmbrățișezi cu adevărat personajul și să trăiești fiecare scenă. Înțelegerea personajului și concentrarea asupra viziunii sunt cele mai importante elemente care oferă realism publicului. Trăind și simțind rolul reușești să faci asta.

Cât de greu este să interpretezi un personaj ca Yaman?

Yaman este un peronaj puternic care luptă întotdeauna singur împotriva tuturor. 

Care este asemănarea dintre Yaman și tine?

Nu ne place sa renunțăm niciodată, indiferent de situație. Cel mai mare punct comun al nostru este că suntem foarte sensibili la copii.

De ce scenă din serial îți vei aminti mereu?

Scena în care Seher a fost scoasă din mormânt a avut un mare impact asupra mea, a fost unul dintre episoadele de neuitat, atât pentru partenera mea din serial, cât și pentru mine.

Care sunt scenele cele mai grele pentru tine?

Devin mult mai atent și stresat în scenele de acțiune.

Având în vedere că joci un rol foarte serios în serial și că aproape niciodată nu râzi, ce te face să zâmbești în viața privată?

Copiii și bebelușii sunt punctul meu sensibil. Îmi place să mă joc cu ei.

Cum arată viața ta când nu ești pe platoul de filmare? Ce faci în timpul liber?

De obicei, fac lucruri care ameliorează stresul: vizionarea filmelor, citirea cărților, documentarele sunt activitățile mele preferate din timpul liber.

În afară de actorie și modelling, ai succes și în muzică, piesele tale sunt foarte ascultate. Ce planuri ai în cariera muzicală?

Am atât de multe cântece pe care le-am scris și compus. Împărtășesc aceste melodii cu alți prieteni artiști și mă simt foarte fericit când aud alte voci interpretându-mi melodiile. 

Pandemia a schimbat întreaga lume, cum te-a afectat pe tine această perioadă?

Este trist, totuși, acest virus a fost, de asemenea, un factor sensibil în creșterea gradului de conștientizare globală. Este o perioadă stresantă și anxioasă pentru noi toți și, desigur, și pentru mine. Sperăm că în curând doar numele va rămâne pe paginile istoriei care nu se vor mai repeta niciodată.

Care sunt planurile tale pentru viitor?

În carieră îmi doresc o recunoaștere internațională. Vreau ca tot ce fac să aibă succes și ca oamenii să vorbească de bine despre mine.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton