Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este și câți ani are Hayal Köseoğlu. Cum a devenit celebră interpreta Acelyei din serialul „Doctorul minune”

Cine este și câți ani are Hayal Köseoğlu. Cum a devenit celebră interpreta Acelyei din serialul „Doctorul minune”
9

de Andra Stana,

La ora actuală, Hayal Köseoğlu este considerată a fi una dintre cele mai talentate actrițe ale Turciei, cel puțin în ceea ce privește tânăra generație de artiști. Cu toate că nu a împlinit încă 30 de ani, aceasta are o experiență în actorie de 23 de ani.

Interpreta asistentei Acelya din „Doctorul minune” a pășit pentru prima oară pe un platou de filmare al unui serial turcesc în 1998. Atunci, Hayal Köseoğlu avea doar 6 ani, scrie kanald.ro. Părinții vedetei din serialul difuzat în România de Kanal D au descoperit că fiica lor are talent. Ei au decis să își îndrume fiica încă din fragedă pruncie spre acest domeniu. Iar micuța Hayal a fost fascinată de lumea artiștilor.

Publicul de la noi a cunoscut-o pe talentata actriță în anul 2014. Atunci, Kanal D a difuzat serialul „Iubire ascunsă”, din distribuția căruia făcea parte și Hayal.

Apoi, în 2012, tânăra a jucat în serialul „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”. Aici, a jucat rolul unei cadâne. Ulterior, actrița de 29 de ani a apărut în „Mireasa din Istanbul” (2018). În prezent, aceasta poate fi văzută în serialul „Doctorul minune”, în care joacă rolul unei asistente medicale ambițioase.

Cine este și câți ani are Hayal Köseoğlu. Cum a devenit celebră interpreta Acelyey din serialul „Doctorul minune” (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine este și câți ani are asistenta Acelya din serialul „Doctorul minune”

Hayal Köseoğlu s-a născut în anul 1992 în Istanbul, într-o familie de actori. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc nativ. Totodată, ei și-au dorit enorm ca fiica lor să le urmeze în carieră peste ani. Între timp însă, faptul că a avut șansa de a veni pe lume într-o familie de actori, Hayal a luat contact cu platourile de filmare încă de când era copil.

Astfel, la un moment dat, părinții săi au acceptat ca Hayal să joace într-un serial de televiziune, în 1998, deși avea doar șase ani. Însă talentul ei desăvârșit și dorința de a experimenta și de a învăța lucruri noi au ajutat-o să facă față cu brio primului ei rol, în serialul „Ruhsar”.

La 18 ani, Hayal Köseoğlu a intrat la Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Teatru și Film, în cadrul Universității Aydin. Au urmat apoi multe alte roluri, care au ajutat-o să își construiască o carieră strălucită. Astfel, ea a reușit să devină mult mai cunoscută chiar și decât părinții săi.

În anul 2019 a fost cooptată să joace un nou rol important. A primit un rol în serialul „Doctorul minune”. În acest proiect, ea interpretează rolul unei asistente medicale extrem de ambițioase.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton