Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este iubita lui Denis Roabeș, juratul de la „Vocea României”. Unde a cunoscut-o pe Bianca

Cine este iubita lui Denis Roabeș, juratul de la „Vocea României”. Unde a cunoscut-o pe Bianca
10

de Andra Stana,

Denis Roabeș, alias The Motans, este unul dintre jurații show-ului „Vocea României”. Cu toate că s-a lansat în muzică în 2018 și apare în fiecare vineri la Pro TV, puțină lume știe detalii din viața personală a artistului. Cum arată iubita lui The Motans.

Cine este iubita lui Denis Roabeș

Denis Roabeș, solistul The Motans, este unul dintre antrenorii Vocea României 2022. Despre participarea sa în show-ului de la Pro TV, Denis Roabeș spune că o vede ca o oportunitate de a transmite și celorlalți tot know-how-ul lui.

În ceea ce privește viața personală, tânărul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Bianca Spermezan. Cei doi formează un cuplu de cinci ani, scrie libertateapentrufemei.ro. Potrivit profilului de pe Linkedin, iubita lui The Motans a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Bianca nu este străină de lumea showbiz-ului românesc, cu atât mai mult cu cât face parte din echipa care a produs filmul „Mirciulică”, cu vlogger-ul Mircea Bravo în rolul principal. Bianca este toată numai un zâmbet în pozele publicate pe Instagram alături de Denis Roabeș, iubitul ei. De curând, cei doi au mers împreună la o nuntă, la care au participat Irina Rimeș și iubitul ei francez.

Cine este iubita lui Denis Roabeș, solistul The MotansIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Bianca este insula mea! (…) Am simțit în ea o cortină de siguranță”

The Motans a vorbit despre Bianca în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, al lui Radu Țibulcă.

  • „Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă.
  • Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.
  • Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special.
  • A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a povestit Denis la podcastul realizat de Radu Țibulcă.

Cine este Denis Roabeș de la Vocea României 2022

Denis Roabeș s-a născut în Republica Moldova, în august 1989, și a studiat marketing-ul înainte să se apuce de muzică. Artistul de 32 de ani a colaborat până acum cu Delia, Inna, Irina Rimes.

Denis Roabeș este solistul trupei The Motans. În 2018, artistul și-a lansat albumul de debut „My Gorgeous Drama Queens”. Printre piesele incluse pe disc se numără și „Weekend”, piesa lansată împreună cu Delia și care a depășit 31 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Al doilea album al lui The Motans a fost „My Rhythm & Soul”. Albumul a fost lansat pe 13 august 2020 și include colaborarea cu Irina Rimes la hit-ul „Poem” și „Saint Loneliness”, un featuring atipic cu Marea Neagră.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton