Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Iulia Verdeș, noua actriță din distribuția „Adela”, sezonul 4. Ce rol va juca în serial

Cine este Iulia Verdeș, noua actriță din distribuția „Adela”, sezonul 4. Ce rol va juca în serial
8

de Andra Stana,

Serialul „Adela” a debutat la Antena 1 pe 14 ianuarie 2021, iar ultimul episod din sezonul 3 a fost difuzat pe 9 iunie anul acesta. Fanii așteaptă acum cu nerăbdare premiera sezonului 4 din serialul „Adela” pentru a vedea cum va continua povestea cu Oana Moșneagu, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev în rolurile principale. În sezonul 4 al serialului produs de Ruxandra Ion își va face apariția un nou personaj. Acesta va fi interpretat de Iulia Verdeș. Ce rol va juca noul membru al distribuției „Adela”.

O nouă actriță în „Adela”, sezonul 4. Ce personaj va juca Iulia Verdeș

Când părea că nimic nu s-ar mai putea adăuga listei inepuizabile de răsturnări de situaţie din serialul Adela, un nou personaj intrigant vine să contrazică această ipoteză.

Încă de la premiera ultimului sezon al proiectului, respectiv 25 august, Iulia Verdeş îi va da viaţă Verei Olaru, o femeie misterioasă, aşa cum îi este şi apariţia în dramaturgia serialului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Vera Olaru a fost numită director interimar la televiziunea Act Smart, pentru a recupera prejudiciul fraudei făcute de Martha Andronic (Carmen Ionescu). Vera este o tipă profesionistă şi sigură pe ea, însă prezenţa ei la firmă nu e tocmai întâmplătoare şi, cu siguranţă, va tulbura si mai mult apele.

Cine este Iulia Verdeș, noua actriță din distribuția „Adela”, sezonul 4. Ce rol va juca în serialIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Iulia Verdeș, despre rolul său din „Adela”, sezonul 4: „În spatele intenţiilor Verei se ascunde un plan secret”

Iulia Verdeș are 35 de ani și este actriță de teatru și film. În urmă cu 14 ani, aceasta a jucat în filmul Elevator, în regia lui George Dorobanțu. În 2010, Iulia și-a luat licența în actorie cu rolul Tyler din spectacolul Niște fete produs de UNATC și regizat de Mircea Gheorghiu. Despre personajul său din serialul „Adela”, Iulia Verdeș spune că „ascunde un plan secret”.

Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului Adela. A fost o reală plăcere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare. Personajul pe care îl interpretez, Vera, este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job. . . Poate chiar prea implicată (râde)”, a declarat Iulia Verdeş.

Acţiunile ei complică lucrurile încă din primul sezon al ultimului capitol „Adela”.

V-am chemat pe toţi aici pentru că vreau să ne punem de acord. Reprezint firma care se ocupă de executarea televiziunii. Am nevoie de voi să vă întoarceţi cu toţii la muncă. Lucian, tu te vei întoarce la Ştiri, Delia la Marketing, Paul Director de Programe, Mihai la Juridic şi Călin la IT. Trebuie să economisim şi salariile voastre sunt justificate doar dacă vă întoarceţi la muncă!”, li se va adresa Vera acţionarilor pe care i-a convocat de urgenţă la televiziune”.

Cum vor reacţiona aceştia la primirea veşti şi ce întorsătură vor lua lucrurile la apariţia noului personaj, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade ale serialului Adela.

Ultimul capitol al poveştii Adela – Ce-i al tău e și al meu aduce în prim plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse între lupta dintre bine şi rău. Cum vor evolua relaţiile dintre aceştia, dar şi ce plan pregăteşte familia Andronic pentru a-l demasca pe Lucian şi crimele lui, telespectatorii vor putea urmări începând din 25 august, la Antena 1.

Cum poti vedea serialul „Adela” de la Antena 1 Live

Fanii serialului trebuie să aștepte ziua de joi, 25 august, pentru a vedea ce au mai făcut personajele lor preferate. Mai exact, sub deviza #dacaejoieAdela!, Antena 1 va difuza câte două episoade noi din ultimul sezon „Adela” în fiecare joi, de la ora 20.30.

Așadar, din 25 august, serialul „Adela” se va vedea în fiecare joi pe Antena 1, însă găsiți episoadele și online, pe AntenaPlay.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton