Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este Jin Se-Yeon, protagonista serialului „Destinul prinţesei Ok-Nyeo”

Cine este Jin Se-Yeon, protagonista serialului „Destinul prinţesei Ok-Nyeo”

de Redactia Tvmania

 „Destinul prinţesei Ok-Nyeo”, serialul de epocă difuzat de TVR 2 în premieră europeană, ne-a făcut cunoştinţă cu simpatica actriţă Jin Se-Yeon, care, la fel ca personajul ei, este o luptătoare. Puteți urmări acest serial de luni până vineri, de la ora 17.30.

Producţia sud-coreeană a fost difuzată în ţara de origine din aprilie până în noiembrie 2016 şi a marcat împlinirea a 55 de ani a companiei MBC (Munhwa Broadcasting Corporation). Poate şi de aceea bugetul alocat acestui serial a fost unul mare, care le-a permis producătorilor să folosească tehnici moderne de filmare.

„Destinul prinţesei Ok-Nyeo” reprezintă şi cea de-a treia colaborare între regizorul Lee Byung-hoon (supranumit „regele serialelor istorice” în Coreea de Sud) şi scenaristul Choi Wan-kyu, după „Legendele palatului: Doctorul Hur Jun” (2010) şi „Legendele palatului: Negustorul Lim Sang-ok” (2013). Despre noul său proiect, regizorul Lee Byung-hoon a declarat, citat de koreatimes.co.kr:

„Am încercat să scoatem în evidenţă cât mai multe trăsături de caracter ale personajelor, să arătăm că fericirea există chiar şi într-un spaţiu îngrădit şi anost ca închisoarea”.

TVR 2 difuzează serialul în premieră europeană

Serialul „Destinul prinţesei Ok-Nyeo”, premiat la mai multe festivaluri, este difuzat de TVR 2 în premieră europeană. Astfel, românii sunt primii de pe continent care au ocazia să afle, de-a lungul celor 51 de episoade, povestea lui Ok-Nyeo, o fată născută şi crescută în închisoare, în timpul dinastiei Joseon. Cu timpul, Ok-Nyeo devine o femeie erudită, dornică să apere drepturile oamenilor simpli, năpăstuiţi de sistemul de justiţie.

Protagonista este o adevărată războinică în slujba dreptăţii, însă intrigile politice de la palat n-o ocolesc. Ea va trebui să depăşească piedicile pe care i le pun regina-mamă şi fratele ei fără scrupule.

Cine este interpreta lui Ok-Nyeo

În rolul lui Ok-Nyeo a fost distribuită tânăra actriţă Jin Se-Yeon, care pe 15 februarie va împlini 23 de ani. Născută la Seul, Jin a fost mai întâi cântăreaţă de muzică pop până să se afirme ca actriţă, ea făcând parte din formaţia Jewelry. Debutul în actorie l-a făcut în 2010, în serialul „It’s Okay, Daddy’s Girl”, iar de atunci a apărut în mai multe producţii tv şi filme, prezentând totodată show-uri şi spectacole.

Cel mai relevant rol într-o peliculă l-a avut anul trecut, în „Operation Chromite”, în care a jucat şi Liam Neeson.

De când s-a lansat în showbiz, Jin a avut o ascensiune rapidă, ceea ce i-a făcut pe unii să creadă că producătorii au plăcut-o şi au distribuit-o în tot felul de producţii pentru că familia ei ar fi influentă. Jin s-a apărat spunând că a muncit mult ca să ajungă la nivelul la care e acum şi că şi-a sacrificat viaţa personală.

„Am avut doar două zile libere într-un an, iar primul sărut l-am avut în faţa camerelor de filmat. Probabil aş fi mult mai convingătoare la acest capitol dacă aş avea timp să mă îndrăgostesc în viaţa reală şi să experimentez şi eu mai multe lucruri”, a declarat ea pentru chosun.com.

Jin studiază la universitatea Chung-Ang din Seul şi crede că pentru a evolua în actorie va trebui să interpreteze personaje cât mai variate.

„În special unele care să îndure tot felul de necazuri şi probleme şi mai ales care să sufere de singurătate”, a spus ea, citată tot de chosun.com.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: FOTO. Serialul coreean “Destinul prinţesei Ok-Nyeo” începe la TVR 2

Galerie FOTO | TVR vrea din nou seriale coreene

Cele 11 seriale coreene de la TVR 1

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton