Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Joaquin Bonilla de la America Express 2023. De ce a plecat din Mexic și s-a mutat în România

Cine este Joaquin Bonilla de la America Express 2023. De ce a plecat din Mexic și s-a mutat în România
9

de Roxana Mirea,

Joaquin Bonilla face echipă cu Ovidiu Buta la America Express 2023, emisiune difuzată de Antena 1. Joaquin provine din Mexic, dar s-a stabilit în România, în urmă cu mai mulți ani. Iată cine este Joaquin Bonilla, concurent la America Express 2023.

Cine este Joaquin Bonilla de la America Express 2023

Joaquin Bonilla, care face echipă cu Ovidiu Buta la America Express 2023, este unul dintre cei mai cunoscuți Executive Creative Director din România. Acesta s-a născut în Ciudad de Mexico, însă a decis să se mute definitiv în România acum mai mulți ani.

Joaquin, în vârstă de 52 de ani, a absolvit Universidad Autonoma Metropolitana, în perioada anilor 2000, iar în prezent este creative director, story teller și personal brand coach, leader pentru branduri premium, potrivit kfetele.ro.

Concurentul de la America Express mai are două surori, dintr-o altă căsătorie a tatălui său, însă mereu s-a simțit ca singurul copil la părinți. Mama lui, care a încetat din viață, a fost mexicană, iar tatăl său este din Costa Rica, provenind dintr-o familie bogată.

De ce a plecat Joaquin Bonilla din Mexic

La un moment dat, a izbucnit criza în Mexic, așa că familia a început să se confrunte cu probleme financiare. Apoi, părinții lui au divorțat, Joaquin Bonilla fiind foarte afectat de faptul că tatăl său a ales să îi părăsească pe el și mama lui. Ulterior, concurentul de la America Express 2023 a venit în România după ce a primit o ofertă de muncă, moment în care s-a îngrăgostit de oamenii de aici.

Din 2002 sunt aici în România şi mereu spun că sunt mexicanul pierdut aici. Pentru mine fiecare zi face parte din aventură de viaţă. Sunt un turist permanent. România m-a ales pe mine. Am fost invitat la un concurs unde aveau nevoie de un director de creaţie.. şi am spus: „Nu!”. Prima dată am venit în România în 1980. Tatăl meu făcea afaceri în ţara cu rulmenţi, undeva în Poiana Braşov. Dar apoi am venit în 2002 pentru un job în publicitate. M-am îndrăgostit de oamenii de aici” a povestit Joaquin Bonilla în podcastul Lorenei Buhnici.

În primă faza, locul respectiv de muncă era doar pentru patru luni, însă Joaquin Bonilla a rămas în București încă de atunci. Ulterior, el a reușit să își creeze propriul brand și să lucreze cu cele mai mari companii din industria FMCG, mâncare, auto finanțe, bănci, chiar și cele pentru mâncare de pisici, cărora le-a făcut campanii publicitare.

Pe de altă parte, Joaquin a cochetat și cu actoria. El a jucat rolul unui reporter de modă american, în filmul românesc „Love by Design”.

cine-este-joaquin-bonilla-de-la-america-express-2023.-de-ce-a-plecat-din-mexic-si-s-a-mutat-in-romania-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Joaquin Bonilla, despre experiența America Express 2023

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla fac o echipă excelentă la America Express 2023, acolo unde se confruntă cu provocări nebănuite, pe Drumul aurului. Joaquin Bonilla a mărturisit că el s-a născut în Mexic, însă acest aspect nu l-a influențat în show-ul de la Antena 1.

Pentru mine nu-i niciun avantaj. Am descoperit lucruri care nu știam că există. Niște locuri despre care n-am auzit în viața mea! Acum, ca mexican, nu am niciun prieten sau rude care au văzut ce am văzut eu în Mexic”, a mărturisit acesta.

America Express ne-a antrenat foarte bine. Eu nu mai credeam că la vârsta mea pot să învăț atâtea lucruri noi. Pentru mine, pe Drumul Aurului, locul favorit a devenit pickup truck-ul. Într-o camionetă sunt singurele momente în care pot să privesc în stânga și-n dreapta și să admir peisajul, în timp ce stau cu picioarele întinse și mă și odihnesc, dacă nu sunt depozitate pe-acolo vreun cauciuc ori bagaje”, a mai declarat concurentul, înainte de difuzarea emisiunii la TV.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton