Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Johny Romano și cum a devenit Connect-R mentorul lui. „Am început să cânt. S-a mirat și el”

Cine este Johny Romano și cum a devenit Connect-R mentorul lui. „Am început să cânt. S-a mirat și el”
9

de Roxana Mirea,

Cariera muzicală a lui Johny Romano este la început, dar piesa sa este deja virală pe rețelele sociale. În plus, dacă credeați cumva că el și Connect-R se cunosc de ani buni, aflați că nu este deloc așa. Cei doi s-au cunoscut cu câteva săptămâni în urmă, încă Connect-R a devenit mentorul lui, dorind să-l ajute pe tânăr să evolueze pe plan muzical.

Cum s-au cunoscut Johny Romano și Connect-R

Johny Romano se bucură de un succes răsunător după ce a lansat prima lui piesă, care se numește „Na Janau”. Piesa a fost lansată pe 12 noiembrie, dar deja a devenit virală pe rețelele sociale. Pe de altă parte, în ceea ce privește relația dintre Johny Romano și Connect-R, aflați că aceasta nu datează de ani buni. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva săptămâni.

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, tânărul cântăreț a spus că într-o zi s-a apucat de cântat prin casă, iar un pieten de-ai lui l-a filmat și a publicat clipul în mediul online. Acesta l-a etichetat și pe Connect-R, care a văzut mesajul și și-a dorit să-l ajute pe Johny Romano. Ei bine, artistul l-a chemat la studio, unde au înregistrat piesa prin care Johny Romano a devenit cunoscut, potrivit spynews.ro.

Numele meu, Johny, este real, așa mă strigă mama de când eram copil. Romano este adăugarea artistică. (…) Cu Connect-R m-am întâlnit de curând. Cântam freestyle prin casă și un prieten de-ai mei a postat pe Instagram și a etichetat mai mulți artiști. Nenicu, eu așa îi zic lui Connect-R, a sesizat și mi-a scris: «Hai la studio să facem treabă». Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică. Am venit ca și rapper, inițial. În prima zi când am fost la studio nu a mers calculatorul, iar el acolo are clape. A cântat la clape ceva mai moale și am început natural să cânt. S-a mirat și el”, a spus Johny Romano la Xtra Night Show.

Cine-este-Johny-Romano-si-cum-a-devenit-Connect-R-mentorul-lui-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum se înțeleg Johny Romano și Connect-R

Totuși, chiar dacă a avut succes, Johny Romano a fost și criticat pentru piesa lui. Mai exact, pentru versul „Mă vede țiganii”. Tânărul cântăreț a declarat că este conștient de critici, doar că, spune el, nu este vorba de o greșeală gramaticală, ci despre o licență poetică.

Am făcut versul ”Mă vede țiganii” ca să fie cât mai veritabil. Ca să sune natural, din Ferentari. Mi-am asumat. Asta este până la urmă, am vrut un refren autentic, al nostru și am zis să fac versul așa, că poate se subînțelege ceva”, a mai spus Johny Romano.

Johny Romano a spus că mereu a fost pasionat de muzică, doar că nu avea un producător sau aparatură profesională pentru a-și lansa piesele. Cert este că sprijinul lui Connect-R a venit la fix. Tânărul este încântat de faptul că îl are mentor pe Connect-R și a spus că se înțeleg de minune.

Felul în care fac muzică cu el… unul cu altul, totul iese extraordinar, rapid, de cele mai multe ori nici nu vorbim între noi. Nici nu apucă să termine propoziția, știu ce vrea să zică, și invers, la fel. Cultura muzicală e foarte asemănătoare”, a adăugat Johny Romano.

Sursa Foto: Captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton