Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Dumitra s-a logodit în secret cu iubitul austriac. Cine a dat-o de gol pe actrița din „Las Fierbinți”

Anca Dumitra s-a logodit în secret cu iubitul austriac. Cine a dat-o de gol pe actrița din „Las Fierbinți”
10

de Andra Stana,

Anca Dumitra, cunoscută ca Gianina din „Las Fierbinți”, s-a logodit! Actrița din serialul de la Pro TV a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac. Cel care a dat-o de gol pe Anca Dumitra a fost Cătălin Măruță. Ce s-a întâmplat în emisiunea „La Măruță” a uimit pe toată lumea.

Miercuri, pe 31 august, Anca Dumitra a împlinit 35 de ani, motiv pentru care Cătălin Măruță a sunat-o în direct și i-a urat „La mulți ani!”. La un moment dat, prezentatorul a observat inelul pe care îl purta pe deget. Actrița a recunoscut că iubitul ei i-a spus primul „La mulți ani!” de ziua ei. Apoi, Anca Dumitra a recunoscut că a fost cerută în căsătorie și că a primit inelul de logodnă de la iubitul ei.

„Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”, a spus actrița râzând.

Anca Dumitra s-a logodit în secret cu iubitul austriac. Cine a dat-o de gol pe actrița din „Las Fierbinți”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine este logodnicul Ancăi Dumitru

Actrița care îi dă viață Gianinei din serialul „La Fierbinți”, de la PRO TV, a apărut de curând în public alături de jumătatea sa. Iubitul Ancăi Dumitra, Manfred Spendier, este şeful Titan Machinery România și nu este de naționalitate română.

Anca Dumitra și Manfred Spendier formează un cuplu de mai mulți ani, dar până de curând, cei doi nu s-au afișat împreună în lumina reflectoarelor. Prima apariție a celor doi la un eveniment a fost în 2021, la Gala Premiilor Gopo, scrie libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton