Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este Luca Argentero, actorul principal din serialul italian „Doc – În mâinile tale”

Cine este Luca Argentero, actorul principal din serialul italian „Doc – În mâinile tale”
11

de Redactia Tvmania

Serialul difuzat joia la AXN, „Doc – În mâinile tale”, a dat lovitura anul trecut pe micile ecrane italiene, iar succesul său uriaș s-a datorat, într-o oarecare măsură, și actorului din rolul principal, Luca Argentero, unul dintre cei mai îndrăgiți și arătoși actori italieni.

Nu că n-ar fi fost remarcat și înainte, dar de când a apărut în serialul „Doc – În mâinile tale”, actorul născut în Torino, care va împlini 43 de ani pe 12 aprilie, s-a transformat într-un adevărat sex-simbol.  

În studenție, Luca Argentero a fost inclusiv barman, dar apoi și-a luat licența în studii economice. Înainte însă de a apuca să profeseze în domeniu, a dat lovitura participând la „Big Brother”, ediția italiană, la Canale 5. A fost biletul lui spre celebritate: după apariția la respectivul reality-show, a început să fie invitat în studiourile tv, dar și să pozeze, ca model, pentru diverse ședințe foto. Treptat, în seriale sau filme tv, apoi scurt-metraje și filme pentru marele ecran, ba chiar și teatru, Argentero și-a construit pas cu pas portofoliul de actor.

Acum, printre cele mai mari reușite profesionale ale sale se numără apariția în „Eat, Pray, Love” (2010), pelicula cu Julia Roberts, dar și nominalizarea la Premiile David di Donatello, ale cinematografiei italiene, pentru rolul din comedia romantică „Diverso da chi?” (2009). 

 

Luca Argentero se pregătește să se recăsătorească

 

Pe plan personal, Argentero a fost căsătorit șapte ani, între 2009 și 2016, cu actrița Myriam Catania. Relația celor doi a fost încă și mai lungă, debutând cu cinci ani înainte, în 2004, adică în perioada când Luca se făcea remarcat la „Big Brother”. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din Italia, iar vestea divorțului a fost un adevărat șoc pentru fanii lor. Ulterior, după câțiva ani, Myriam Catania a declarat, citată de tg24.sky.it, că mariajul lor s-a terminat pentru că s-a terminat și dragoste și că, deși inițial nu credea că va fi posibil, acum sunt prieteni.

După divorț, actorul a început o relație cu Cristina Marino (30 de ani), model, actriță și influencer, pe care a cunoscut-o când au jucat amândoi în comedia „Vacanze ai Caraibi” (2015). Foarte discreți amândoi, Luca și Cristina s-au afișat împreună abia în septembrie 2017 și în general sunt reticenți să dea detalii despre viața lor.

123136451_162221475574463_2028433666513894443_n (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Însă în mai anul trecut, Cristina a adus-o pe lume pe Nina Speranza, primul lor copil. Iar în martie, pe Instagram, modelul și-a anunțat fanii că se va căsători curând cu Argentero: „Va fi ceva foarte simplu, dacă ne lasă pandemia. Va fi o sărbătoare foarte simplă a iubirii”. 

 


 

Sezonul 2 din „Doc – În mâinile tale”, plus „Sandokan”

 

Vara lui 2021 va fi una aglomerată pentru Luca Argentero!

La cât de mare a fost succesul primului sezon din „Doc – În mâinile tale”, vestea că se va face și sezonul 2 era de așteptat. Argentero însuși confirma în noiembrie 2020: „Scenariștii lucrează deja la noile episoade”. Dacă lucrurile vor merge conform planurilor, pre-producția va începe curând, iar sezonul 2 va debuta la toamnă pe Rai 1.

Dar, tot vara aceasta, Argentero va filma și pentru serialul „Sandokan”, noua versiune pe care o pregătesc italienii, în care turcul Can Yaman are rolul principal, Argentero fiind Yanez, cel mai bun prieten al lui Sandokan. 

Noul serial „Sandokan” este un proiect internațional, realizat în Italia, remake al seriei din 1976, cu actorul indian Kabir Bedi în rolul principal. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton