Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Maria Speranța, concurentă în noul sezon „Asia Express” – „Drumul Împăraților” (Antena 1)

Cine este Maria Speranța, concurentă în noul sezon „Asia Express” - „Drumul Împăraților” (Antena 1)
7

de Redactia Tvmania

Maria Speranța este una dintre concurentele „Asia Express”, emisiune ajunsă la sezonul 4, la Antena 1. Tânăra de 20 de ani face echipă cu mama ei, actrița Adriana Trandafir. Cele două au plecat împreună pe „Drumul Împăraților”, unde vor trăi cele mai intense experiențe, scrie libertatea.ro.

Adriana Trandafir este mândră de fiica ei, chiar dacă Maria Speranța, care are acum 20 de ani, nu a urmat pasiunea mamei sale și nu a vrut să facă actoria. În schimb, ea a plecat la studii la Haga, în Olanda, unde a urmat un drum diferit în viață, departe de lumina reflectoarelor.

Cine este Maria Speranța, concurentă în noul sezon Asia Express – Drumul Împăraților Antena 1 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.

Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea».

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu…

Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, spunea Adriana Trandafir într-un interviu pentru libertatea.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Adriana Trandafir (@adriana.trandafir.oficial)

Ce așteptări au Maria Speranța și Adriana Trandafir de la „Asia Express”

Despre participarea la „Asia Express”, sezonul 4, Maria Speranța a mărturisit că va fi „cea mai provocatoare experiență personală”. 

„Cea mai provocatoare experiență personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot.

Impreuna, pentru prima oară, suntem o echipă în situații nemaîntâlnite, în locuri neștiute, în condiții netrăite și nebănuite. O să trecem prin multe bune și rele și o să încercăm să facem față cerințelor.

Sperăm că timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercițiu de iubire, ambiție, autocunoaștere, bucurie și joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere.

Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”, a fost mesajul scris de fiica Adrienei Trandafir.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Maria Speranta Paraschiv (@maria__esperanza__)

Acum două săptămâni, la plecarea înspre filmările „Asia Express”, Maria Speranța a scris pe Instagram un mesaj prin intermediul căruia și-a salutat fanii din mediul online

„And we’re off! Trandafiroaica si Speranta saluta pe toata lumea de la prima oprire de pe drumul imparatilor!”

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Maria Speranta Paraschiv (@maria__esperanza__)

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton