Homepage  / Vedete străine

Cine este Melis Sezen, Derin din serialul „Infidelul” de la Kanal D

Cine este Melis Sezen, Derin din serialul „Infidelul” de la Kanal D
5

de Anda Dincă,

Noua producție turcească de la Kanal D, „Infidelul” (Sadakatsiz”), ni i-a readus în case pe Cansu Dere și Caner Cindoruk, doi actori turci cunoscuți din producții precum „Puterea destinului”, respectiv „Femeie în înfruntarea destinului”.

Din distribuția serialului face parte și Melis Sezen, o actriță talentată care a mai fost văzută pe micile noastre ecrane în „Perla neagră”, dar și la Netflix, în serialul „Fatma”.

În „Infidelul”, Melis o interpretează pe Derin Güçlü, fiica lui Haluk și Gönül. Aceasta este o tânără energică și mare amatoare de distracție. Ea devine amanta lui Volkan (Caner Cindoruk), soțul protagonistei, Asya (Cansu Dere).

„Infidelul” a avut premiera la Kanal D Turcia pe 7 octombrie 2020 și s-a terminat în luna mai a acestui an, după 60 de episoade. Producția este adaptarea turcească a serialului britanic „Dr. Foster”, care la noi a fost difuzat de Diva și spune povestea unei doctorițe care află că soțul ei o înșală.

Cine este Melis Sezen, Derin din serialul „Infidelul”

Melis Sezen s-a născut în urmă cu 25 de ani la Istanbul și provine dintr-o familie cu origini mixte, mama ei vine de la Salonic, Grecia, iar tatăl ei are origini albaneze.

Melis este pasionată de actorie încă din copilărie. După terminarea liceului a studiat la Centrul de Artă Müjdat Gezen, după care a urmat Facultatea de Media și Arte Vizuale din cadrul Universității Koç din Istanbul. Debutul în actorie l-a făcut în 2016, în serialul „Arkadaşlar İyidir”.

Melis este muncitoare, disciplinată și are o mare pasiune pentru animale, având acasă 4 căței și 20 de pisici. „În timpul liber, dacă sunt în Silivri (n.r. – oraș de lângă Istanbul), mă joc cu pisicile și câinii în grădină, desculță. Citesc cărți, mă uit la seriale sau filme. Îmi întâlnesc prietenii, mă duc la cină cu ei. De asemenea, îmi place să mă plimb pe malul mării în Kilyos”, a povestit ea.

Cine este Melis Sezen, Derin din serialul „Infidelul” de la Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce spune Melis Sezen despre personajul ei, Derin

Interpretarea ireproșabilă din serialul „Infidelul” i-a adus lui Melis aprecieri din partea criticilor, dar și antipatii din partea unor telespectatori.

Am avut parte de reacții foarte puternice din partea publicului. La început oamenii o urau pe Derin și unii nu mai făceau diferența între mine, actrița, și personajul meu. Îi aduceau multe insulte în mediul online. Ulterior, pe măsură ce episoadele au fost difuzate, am primit și mesaje de la multe femei care spuneau că au înțeles-o pe Derin și că se aflau în aceeași situație cu ea. Desigur, este nevoie de curaj pentru a mărturisi asta, oamenii de obicei nu vor să spună adevărul, chiar dacă se află în situația lui Derin. Pe măsură ce am văzut reacțiile și am văzut că ea trezește emoții în oameni, asta m-a făcut fericită”, a declarat Melis într-un interviu pentru revista „InStyle” Turcia. 

Derin se îndrăgostește de un bărbat căsătorit și îl pune pe primul loc. Viața ei este o călătorie foarte dificilă și plină de incidente, ea evoluând de la o tânără condusă de sentimente la o femeie complet diferită. Se transformă de la o zi la alta. Acest personaj a însemnat foarte mult pentru mine”, a mai declarat Melis Sezen.

Care este următorul proiect al lui Melis Sezen

Melis Sezen se numără printre vedetele turcești care au semnat cu postul Disney+ și va putea fi văzută în serialul „Numen”, alături de nume cunoscute precum Halit Ergenç („Suleyman Magnificul”) și Songül Öden („Iubire de argint”). Primul sezon al acestei producții noi va avea 8 episoade și și se ve vedea doar pe platforma online. Regizorul serialului este Fatih Kızılgök („Prețul fericirii”), în timp ce scenariul este scris de Zafer Külünk („Fratele meu 2”). Conform seriesturkish.com, acțiunea acestui serial se va petrece într-un univers distopic, în care oamenii nu mai au nicio speranță sau voință de a trăi după un dezastru natural.

De asemenea, Melis va juca anul acesta și într-o producție internațională, află în pre-producție în acest moment. Pelicula se numește „Masha’s Mushroom”, iar filmările vor avea loc la Belgrad, Serbia. Melis va avea ocazia să joace alături de actrițe americane cunoscute precum Tara Reid, Vivica A. Fox și Beverly D’Angelo. În acest film, o mamă încearcă să organizeze petrecerea perfectă pentru fiica ei, dar toți invitații sunt drogați fără să știe. Ei trebuie să-și dea seama ce este real și ce este o halucinație pentru a supraviețui.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton