Homepage  / Televiziune

Cine este Mihaela Pripici, finalistă iUmor 2023, sezonul 14

Cine este Mihaela Pripici, finalistă iUmor 2023, sezonul 14
8

de Redactia Tvmania

Deciziile luate de Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo în cadrul celui de-al optulea episod iUmor i-a trimis la votul publicului pe șapte dintre concurenți, unii dintre ei fiind la prima apariție pe scena show-ului de umor. La final, cea mai votată a fost Mihaela Pripici.

Mihaela Elena Pripici sau Pripi, așa cum îi spun prietenii, a mai urcat pe scena iUmor în trecut, iar în 2020, ea a ajuns în semifinala emisiunii. Născută în Curtea de Argeș, de câțiva ani locuiește în Chiajna, unde și-a cumpărat un apartament. Iar momentul pregătit pentru audițiile iUmor, sezonul 14, l-a început cu autoironie și glume despre situația delicată care există în zona de la marginea Capitalei.

„Știu ce gândiți: «Ultimul om»… Dar e ok, judecați-mă, o să înțelegeți la un moment dat conceptul de centrală proprie. Chiajna este pentru București fix ce este Republica Moldova pentru România – toți au job-uri corporate în București, dar seara se întorc la casele de la țară… Chiajna este atât de aglomerată, încât ajung mai repede la Biroul de șomaj de la Argeș decât la biroul unde muncesc“, a spus Mihaela Pripici, stârnind hohote de râs în platoul de televiziune.

Concurenta a mărturisit că este studentă, lucrează într-un ONG și s-a apucat de stand-up de pu’in[ vreme. Cu toate acestea, ea și-a controlat foarte bine emoțiile, iar flow-ul cu care a livrat materialul și subiectele poantelor i-au impresionat pe jurați, mai ales, că ei nu se așteptau ca o femeie să știe atâtea informații despre mecanică.

„Eu conduc foarte mult și conduc foarte bine. Știți femei care conduc bine? Prin aplauze, vă rog să răspundeți. Ok, nu le cunoașteți pe prietenele mele. Am sunat-o pe una într-o seară și i-am spus: «Mi-a murit bateria la mașină, ai și tu niște cabluri să-mi dai niște curent?». Și ce-mi zice a mea: «Mașina mea nu este electrică, e pe GPL». E foarte frustrant să am astfel de prietene, pentru că mie mi se întâmplă des să mi se strice lucruri la mașină și nu am la cine să mă plâng. Recent, mi s-a stricat supapa EGR. Pentru cine nu știe ce este o supapă EGR – este o componentă a sistemului de evacuare, care răcește gazele. Sau: «Ești nebun?! Mașina are hotă». Da, fetelor, exact“, a mai povestit Mihaela Pripici. 

Întrebată de jurați cum de a învățat atâtea informații despre mecanică, Mihaela Pripici a dezvăluit că totul a pornit de la tatăl ei care mereu dădea vina pe ea ori de câte ori i se strica mașina.

„E impresionant că știa de EGR la mașină“, a exclamat Cătălin Bordea în cadrul testimonialelor, iar Nelu Cortea a adăugat: „Foarte frumos, este exact ce-i spuneam Deliei înainte! Respectiv că vreau să văd femei-mecanic“.

Alături de Mihaela Pripici, la votul publicului au ajuns artistele din Corul ADAGIO, Carmen Belenesi, Andreea Stoica, Jelly Boy The Clown, Patrik Cottet-Moine și Mădălin Ghioc. 

andreea-stoica-a-intrat-la-votul-publicului-sezon-14-iumorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pripi, mâna dreaptă a Aluzivei

Pripi se implică în acțiuni de voluntariat. Ea o ajută pe Alina Greavu, cunoscută drept Aluziva, creator de conținut și activist, fondatoarea Asociației ALUZIVA. Ba mai mult, concurenta de la „iUmor” 2023 a câștigat titlul de Voluntarul anului 2022.

„YES BABY! A câștigat Pripi titlul de VOLUNTARUL ANULUI! Vă mulțumim mega extra mult pentru fiecare vot!

Sunt foarte mândră de Pripi, de echipa noastră de la turnul de control @asociatia_aluziva, adică Pripi, @vlad.dennis și @nicoarghiroiu, de toți voluntarii asociației care se implică activ de fiecare dată (dacă era să îi premiem pe toți cei care merită, ar fi durat trei zile evenimentul), dar mai ales de voi, de acasă – pentru fiecare vot, share, leu, carte sau geacă donată. Fară voi chiar nu puteam, for real!

Încă o dată felicitări tuturor celor premiați aseară la Gala Voluntariatului, indiferent de ONG-ul din care fac parte sau de cauza pe care o susțin, și la cât mai multe premii pentru implicare socială! Acesta este singurul mod în care putem face o schimbare”, a scris Aluziva pe Instagram, în decembrie anul trecut.

Nu doar că Pripi este asistenta Aluzivei, dar ea face deja parte din familia acesteia. În urmă cu două săptămâni, Aluziva i-a dedicat un mesaj emoționant lui Pripi, cu ocazia ei de naștere. Aceasta i-a reamintit tinerei cât de mult o prețuiește.

„La mulți ani, Pripici! Azi e despre tine. Azi e despre voluntarul anului 2022, despre omul meu de bază de la @asociatia_aluziva, despre mâna mea dreaptă, despre cine are chei de la casa noastră, cine ne-a ajutat să ne mutăm de 15 ori în doi ani, cine a cărat donații până se freca bara de asfalt, cine ne-a asamblat mobila prin casă din pasiune, cine ne-a condus mașinile, cine ne-a dus copiii la grădiniță când noi am fost în vacantă, în cine am avut încredere cu tot, dar mai ales cu copiii pe autostradă, cine a stat lângă noi în fiecare moment, bun și rău. Ești de o loialitate, iubire și implicare rară, @iam.pripi!”, a scris Aluziva pe Instagram.

„Asta e definiția curajului! Sunt mândră de tine!”

„Cine e expertă în geografie și știe să ne explice fenomene naturale când noi suntem proști? Tu. Cine e prima care pune mâna pe trafalet? Tu. Cine ajunge ultima acasă, că lasă pe toată lumea în fața blocului? Tu. Cine face cele mai bune glume spontane? Tu. Cine știe să facă diagnoza unei mașini înainte să îi ridice capota? Tu. Cine are o inima cât Pacificu’? Tu.

Ești frumoasă inside out, ești amuzantă, ești o soferitză blanitză, ești capabilă, deșteaptă, descurcăreață, ambițioasă, dedicată, muncitoare, responsabilă, spontană și, recunosc, nu mi-ar fi frică cu tine la scandal, deși ai 14 kile.

Când ne-am cunoscut, erai ca un pui de găină ud și speriat, cu stima de sine -12. Azi ai evoluat, ai crescut, ai învățat, ți-ai crescut stima de sine la -2, da’ progresul e tot progres! În ciuda tuturor fricilor tale, ai dat interviuri la TV, ai făcut prezentări în fața publicului, ai urcat pe scena cluburilor de comedie și te-ai dus să faci stand-up la TV. Asta e definiția curajului! Sunt mândră de tine!

Promit să fiu aici până vei ajunge la stima de sine level 1000, că asta e adevărată. Promit să fiu aici să te susțin în tot și să îți întorc tot ce ești și faci pentru noi și “te iubesc întotdeauna”, cum zice și Matei. Și dacă te măriți și eu și @adicampurean nu îți suntem nași și nu-ți botezăm toți copiii, dacă o să faci, evident, te bat. Paa!”, i-a mai transmis Aluziva lui Pripi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton