Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este moștenitorul regretatei actrițe Edith González? Testamentul actriței a fost făcut public

Cine este moștenitorul regretatei actrițe Edith González? Testamentul actriței a fost făcut public

de Redactia Tvmania

La aproape doi ani de la moartea lui Edith González s-a putut citi testamentul, unde a fost dezvăluit conținutul ultimei dorințe a regretatei actrițe.

Pe 13 iunie 2019, Edith González s-a stins din viață după ce s-a luptat ani întregi cu cancerul ovarian. Din cauza pandemiei, procesul de deschidere a testamentului a trebuit să fie amânat cu aproape 2 ani de la moartea actriței, acest document important a fost citit în prezența lui Lorenzo Lazo și, respectiv, a lui Víctor Manuel González, văduv și, respectiv, fratele, regretatei Edith.

„Toate în cordialitate, toate bune. Edith a lăsat instrucțiuni precise despre tot ce trebuie să se facă”, a explicat Víctor Manuel González la emisiunea mexicană Hoy (Televisa). „A durat puțin din cauza epidemiei, dar iată-ne”.

Cine sunt moștenitorii moșiei actriței?

Așa cum era de așteptat, unica moștenitoare va fi fiica actriței, Constanza, care va primi averea mamei sale anul viitor când va ajunge la vârsta majoratului, așa cum explică unchiul ei; care a mai dezvăluit că tânăra „a fost încântată că se îndeplinește voința mamei sale”.

„Moștenitorul universal este nepoata mea [Constanza]. Eu sunt executorul”, a adăugat el. „Se așteaptă vârsta majoratului ei, astfel încât să își poată exercita bunurile după cum consideră de cuviință”.

Víctor González, fratele Edith, a exclus orice tip de problemă în timpul acestei proceduri legale, deoarece totul era în perfectă ordine, iar sora lui a căutat întotdeauna armonie în familia ei. „Înțelegând totul, pentru că nu suntem pentru procese. Una dintre moștenirile lui Edith este că trebuia să negociați, trebuia să vă înțelegeți cu dragoste și cordialitate”, a concluzionat el.

„Suntem înțelegători, pentru că nu suntem genul de familie care caută ceartă. Una din învățămintele pe care ni le-a lăsat Edith este acela că trebuie să negociem și că totul trebuie rezolvat cu înțelegere, dragoste și afecțiune”, a mai declarat fratele regretatei actrițe. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton