Homepage  / Seriale turceşti

Cine este Murat Yildirim, actorul principal din serialul „Ramo”

Cine este Murat Yildirim, actorul principal din serialul „Ramo”

de Anda Dincă,

Postul Kanal D ni-l va readuce în case, din 7 februarie, pe talentatul actor turc Murat Yildirim (42 de ani), cunoscut din seriale de succes precum „ASI – Împotriva destinului”, „Dragoste şi pedeapsă” și „Regina nopții”.

Actoria a fost lucrul pe care Murat Yildirim l-a luat „cel mai în serios în această viață”, așa cum însuși a declarat ziariștilor turci, iar rezultatele muncii sale nu au întârziat să apară.

De la debutul său în televiziune (în 2003 a avut o apariție scurtă în serialul „Hayat Bilgisi”) a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai apreciați actori turci și chiar un bun prezentator tv (a fost din 2017 până în 2019 gazda versiunii turcești de la „Vrei să fii milionar?”). 

Cele mai recente proiecte ale lui Murat Yildirim sunt pelicula arăbească „Mako” și serialul de epocă „Aziz”, ambele lansate anul trecut. Producția „Aziz”, în care Murat face pereche cu Damla Sönmez („Legea familiei”), este în continuare difuzată în Turcia de postul Show TV și are o mulțime de fani.

Ramo

Murat Yildirim, un inginer trecut la actorie

Deși a studiat la Istanbul ingineria, Murat spune că oriunde ar fi fost în lume și indiferent la ce facultate ar fi ales să studieze, tot de actorie s-ar fi apucat la un moment dat. Actorul recunoaște că, atunci când a plecat din orașul natal Konya la Istanbul pentru studii, i-a fost greu să se întrețină, așa că a făcut de toate. „Am lucrat cu jumătate de normă în magazine, am dat lecții de matematică și uneori am primit sprijin de la familia mea”, a povestit el celor de la posta.com.tr.

Murat Yildirim despre „Ramo”, serialul difuzat de Kanal D

Actorul a pus mult suflet pentru fiecare dintre proiectele tv pe care le-a avut, iar noul serial de la Kanal D, „Ramo”, în care îi va da viață personajului cu același nume, nu face excepție. 

În serial, Ramo e liderul unui grup infracţional cu reguli proprii şi specializat în furtul de benzină, care decide să-și facă singur dreptate de fiecare dată când este nevoie.

El nu luptă doar împotriva unui sistem nedrept, ci și cu propriile sentimente atunci când se îndrăgostește de Sibel (Esra Bilgic), fiica celui mai de temut dușman al său. 

„Ramo este un serial pentru care am depus mult efort. M-am bucurat foarte tare că am făcut parte din distribuția sa, am fost foarte fericit și cred că publicul a observat asta. Ramo trăiește pentru a-și răzbuna tatăl și luptă pentru dreptate. Când am citit pentru prima oară scenariul, la începutul serialului, mi-am zis că nu mai citisem unul atât de bun de multă vreme. Ulterior, înainte de sezonul doi, când am citit scenariul primului episod, am exclamat: Excelent!. Totul în poveste este așa cum ar trebui să fie și la locul potrivit”, a spus el într-un interviu pentru posta.com.tr.

Murat consideră că nu doar povestea serialului i-a atras pe telespectatori, ci și jocul actoricesc lăudându-i pentru prestația lor pe colegii săi, Olgun Şimşek (Cihangir) și Yiğit Özşener (Yavuz): „În , toate personajele sunt foarte importante și foarte speciale. Cred că toți colegii mei își fac treaba cum trebuie. Sunt fericit să lucrez cu ei”.

„Ramo”, scurtat de coronavirus

Conform cumhuriyet.com.tr, în timpul filmărilor la cel de-al doilea sezon pentru producția „Ramo”, Murat Yildirim s-a îmbolnăvit de COVID și a trebuit să stea în carantină, chiar înainte de a filma ultimele secvențe ale serialului. 

Gurile rele spun că, din cauza bolii sale, producătorii au decis să reducă serialul cu 5 episoade (de la 45, programate inițial, la 40), știre neconfirmată însă.

„După ce m-a urmărit un an, m-a prins și pe mine Covidul. Sunt la a 5-a zi, sunt mai bine. Mă rog ca acest virus să plece din această lume. Aveți grijă de voi!”, a scris Murat pe rețelele de socializare în aprilie anul trecut.

„Ramo” a fost difuzat la turci între ianuarie 2020 și aprilie 2021. La noi va putea fi urmărit din 7 februarie, în fiecare luni şi marţi, de la 23.30, imediat după serialul „Fiica ambasadorului”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton