Homepage  / Știri / Televiziune

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la cuțite”. A plecat acasă cu 30.000 de euro

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la cuțite”. A plecat acasă cu 30.000 de euro
10

de Redactia Tvmania

Narcisa Birjaru a fost desemnată, miercuri seară, câștigătoarea „Chefi la cuțite” 2021, show-ul de la Antena 1 care a ajuns la sezonul 9. Tânăra de 24 de ani, care a făcut parte din echipa lui Chef Scărlătescu, a devenit astfel prima femeie care primește un astfel de trofeu, scrie a1.ro.

Atunci când s-a înscris la „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru își dorea să demonstreze că știe să gătească preparate cu mult gust. Ea nu se aștepta să plece acasă, la finalul show-ului de la Antena 1, cu premiul de 30.000 de euro.

În ediția de miercuri, 16 iunie 2021, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a primit marele trofeu în valoare de 30.000 de euro și a devenit prima femeie care reușește o astfel de performanță.

„Am rămas fără cuvinte, nu știu cum să explic ce simt acum! Nu mă așteptam să câștig sezonul 9 Chefi la cuțite, dar este cea mai mare bucurie și mândrie a mea. Nu aș fi putut să ajung aici fără echipa mea! Mulțumesc, Alex, pentru tot, ai fost omul principal care m-a ajutat să ajung aici. Tu ești campionul meu! Am onoarea să fiu prima femeie care câștigă acest trofeu frumos!, a spus concurenta printre lacrimi.

Cine este Narcisa Birjaru, marea câștigătoare „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Printre concurenții sezonului 9 „Chefi la cuțite” s-au aflat pasionați de gătit din toată lumea, fiecare cu povești de viață deosebite. Unul dintre ei a fost Narcisa Birjaru, tânîra de 24 de ani, care avea să devină finalista cooking show-ului de la Antena 1.

castigator chef la cutiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Narcisa a mărturisit că a venit la emisiune la îndemnul celor dragi; voia să demonstreze că știe să gătească și că gustul e cel mai important aspect la o farfurie. Chiar dacă a reușit cu greu să-și stăpânească emoțiile din audiții, tânăra a ales să pregătească pentru chefi o rețetă de burger cu cartofi.

„Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, a dezvăluit atunci concurenta.

Narcisa Birjaru și-a spus povestea la audiții

În timpul audițiilor, Narcisa Birjaru le-a povestit celor trei chefi cum a ajuns de la spălat de vase la meseria de bucătar. În prezent, aceasta lucrează la un stand up comedy.

„De la spălat vase am ajuns bucătar. Eu sunt genul de om care întreabă, când merge într-un loc nou. Ușor, ușor, de la spălat vase, am învățat ce înseamnă să fii ajutor de bucătar. M-am descurcat, deși sunt mai plinuță. Sutn o fire foarte activă, imediat pun mâna pe toate, și acasă gătesc la toate ochiurile de la aragaz. La noi, cei de etnie romă, se gătește mult. La 17 ani m-am angajat la un restaurant românesc, am lucrat și la unul franțuzesc, în centrul Bucureștiului”, a povestit aceasta, spre surprinderea juraților.

Căsătorită de la vârsta de 14 ani, frumoasa concurentă i-a surprins pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu dezvăluirile sale și lacrimile de fericire au cuprins-o atunci când aceasta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul din sezonul 9.

„Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine. Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc. Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi”, a mărturisit concurenta cu lacrimi în ochi, care l-a făcut să plângă chiar și pe Sorin Bontea

Narcisa Birjaru și Cătălin Scărlătescu în finala Chefi la cuțite 2021

Apoi, după ce a trecut și de etapa bootcamp-ului, Narcisa a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu și a îmbrăcat tunica mov.

Ce s-a aflat despre Narcisa Birjaru, câștigătoarea din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

Narcisa Birjaru a avut o evoluție spectaculoasă la „Chefi la cuțite”: a reușit să adune multe noțiuni despre gătit în timpul emisiunii.

Ajunsă în semifinală, Narcisa Birjaru a dat tot ce a avut mai bun și a pregătit farfurii care au primit punctaje mare. A fost a treia care a reușit să se califice în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

Apoi, avându-i drept rivali pe Elena Matei și pe Cătălin Amarandei, tânăra din București a reușit să demonstreze că a fost cea mai bună dintre cei buni și a devenit astfel marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

„Am intrat într-o adevărată familie la Chefi la cuțite, iar acest show mi-a dat multe oportunități. Mă recunosc oamenii pe stradă și foarte mulți dintre ei îmi scriu mesaje pe conturile mele de social media. Mă susțin, mă încurajează și sunt alături de mine. Mă bucură mult fiecare mesaj și încerc, pe cât posibil, să răspund tuturor (…). Încă nu știu exact ce vreau să fac cu premiul. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut”, a dezvăluit câștigătoarea Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton